2777
2789

مادر من معلمه و حقوق بازنشستگی داره

الان ۶ ساله یه مبلغی هم به ما میده که اگر‌ نده واقعا لنگ میمونیم 

هم شوهرم کار میکنه هم من حقوق شوهرم ۹ میلیون  (خانواده شوهرمم ساپورت میکنن)

همش با خودم میگم خب دو شیفت کار کنه اسنپ کار کنه و‌ زیر بار این قضیه نریم 

ولی میگه خسته میشم دو شیف و نمیتونم 

با شناختی که ازش دارم تا ابد این وضعو ادامه میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده ساله ازصفر تا صد خواستگاری و عروسی و تاالان هزاااار تومن ن بابام کمک داد ن پدرشوهرم کل جهازو مراسم و همه چی خودمو شوهرم انجام دادیم.

تاالانم هزارتومن ازخانواده ها کمک نخواستیم تازه امسال حقوق شوهرم شده ده تومن

ب کم قانع هستم اما زیربارمنت کسی نمیرم جفت خانواده هامونم ازاونایین ک بشدتتتتت منت میزارن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شوهرت عادت کرده به تنبلی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ده ساله ازصفر تا صد خواستگاری و عروسی و تاالان هزاااار تومن ن بابام کمک داد ن پدرشوهرم کل جهازو مراس ...

ازون حرفا بودا

خب استارترم داره اینجا گله میکنه که از عزت نفس نداشته شوهرش که چرا به خودش اتکا نداره

پول نداره، عزت نفس نداره و .‌. چی داره که جواب بله دادی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ازون حرفا بوداخب استارترم داره اینجا گله میکنه که از عزت نفس نداشته شوهرش که چرا به خودش اتکا نداره

خب ازبس خانواده ها کمک دادن ی خورده تنبل شده اینو باید خود اسی مدیریت کنه ب مامانش بگه دیگه کمک نکنه ی خورده از خرجاشونو کم کنه ک شوهرش مجبور بشه بره دنبال کار دوم من خیلی امتحان کردم وقتایی ک شوهرم لنگ پول میشه من از دوستام قرض کنم باردوم پرروتر میشه دیگه بعد اون اهمیت نمیدم میگم مردی وظیفته جورکنی مجبور میشه میره کاردوم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

احتمالا چون از طرف خانواده ها ساپورت میشه دل و دماغش به کار کردن زیاد نمیاد.شوهر من چون پشتوانه نداره بعضی وقتا از سر کار که درمیومد اسنپ هم میرفت!انشالا شوهر شماهم یه شغل خوب با حقوق بالا پیدا میکنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم