2777
2789
عنوان

بوی گوشت😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 62 پست
احتمالا گوشت گوسفندی هست که بو میده من نمیفهمم چرا با گوشت گوسفند خورشت درست میکنن مادرشوهر منم اینط ...

مادر شوهرتون احتمالا خوب مزه دار نمیکنه قیمه امام حسین رو با گوشت گوسفندی درست میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشت اگه موردی نداشته باشه سالم باشه با دارچین و هل بوی بهشت میگیره برای چلو گوشت من دارچین و هل است ...

یک نکته رو فراموش کردید 

نوع گوشت مهمه 

گوشت گوسفندی باشه با این موارد هم مشکلش کامل حل نمیشد 

گوشت مخصوص خورشت گاو یا گوساله هست 

گوشت گوسفند متاسفانه بوی پیه گوسفند رو داره قابل حل هم نیس

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مادر شوهرتون احتمالا خوب مزه دار نمیکنه قیمه امام حسین رو با گوشت گوسفندی درست میکنن

بعد پخت خوشمزه میشه لیمو عمانی رب انار اینا 

موقع پخت که گوشت رو جدا میزاره بپزه بوش پی ساختمان رو برمیداره منم تحمل بوی گوسفند رو ندارم وگرنه اونا مشکلی ندارن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بوی چی میده؟ بوی پی پی گوسفند یا نه بوی خرابی. در هر صورت مواظب باش مسموم نشین

والا نمیدونم😬😬

پی پی گوسفند ک الان یادم نیس بوش چی بود اصلا

خرابیم که جدیدا با این پدیده مواجه شدم شناختی ندارم🤣

احتمالا گوشت گوسفندی هست که بو میده من نمیفهمم چرا با گوشت گوسفند خورشت درست میکنن مادرشوهر منم اینط ...

انشاالله که احتمال تو هست ولی میگن که از وقتی خریدن والا ما بارها گوشت خریدیم بوی بد نداده غده توش بوده که خود فروشنده گفته بیاریدش اما بو بد اصلا موقع پخت هم فقط زمانی بو بد میده که روغن دنبه توش ریخته باشیم اونم درحد اون تفت دادن هست بو بد نمیده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ن گوسالهما اصلا گوسفندی نمیخریم

گوساله بوی بد نمیده اینقدر 

دیگه یا شما مریض شدید یا گوشتتون 

اگه بارها پختید و مریض نشدید بازم بخورید

ن قیافتن بچه ی خوبی بود چی شنیدین

بچه چیه😂

ببخشید اینو میگم ولی شنیدم خیلی از این گوشت فروشا جای اینکه گوشت گوسفند و...بفروشن گوشت حیوانات دیگه میفروشن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چرا همچین شده 

زیاد مونده تو یخچال 

نذاشته بودی فریزر ؟ 

اینجور موقع ها میدونی چیکار کن وقتی تقسیم کردی بذار یه کم تو آب بمونه خونابه اش خارج شه یه کم تاثیر داره 

اون مقداری هم که میخای بپزی شب قبل بخوابون تو پیاز خلالی و فلفل سیاه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم