من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام حالت خوبه؟عمه نصرت میگفت خاک سرده مهر مرده از دل آدم میره بیرون ولی از دل من نرفت🖤🥀 آنقدر شبا سرمو کردم زیر پتو و برات گریه کردم، الانم که نیستی دلم بیشتر برات تنگ شده از وقتی که نیستی اصلا دنیا جای قشنگی نیست با رفتن تو خنده های واقعی منم رفتن 💔اون لحظه دیدم که خنده هامو،حال خوبمو با تو گذاشتن زیر خاک کاش میشد برگردی دلم که نه همه جانم برایت تنگ شده این دنیا نشد ولی دنیای دیگه بهت میرسم فقط اگه قیامت قصه باشه کجا ببینمت🥺 آرام بخواب عزیزدلم همه دردهامون تموم شد💔 تو غمگین ترین غم پنهان دلمی...M🖤 پروانه ی آبی من کجا رفتی؟؟؟🦋🖤🩹
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان