2777
2789
عنوان

چه جمعه دلگیر و چرتی بود

298 بازدید | 39 پست

جمعه ها همیشه بهم خوش میگذره قبلا میگفتن غروب جمعه دلگیره به خودم میگفتم وا اتفاقا خیلی هم عالیه... ولی امروز همه غمهای دنیا خراب شد روسرم نه امیدی نه چیزی انگار رسیدم ته خط انگار هیچ وقت درست نمیشه اوضاع تازه بدتر هم میشه...

دلم میخواد بمیرم زندگیم تموم بشه ... خوشبحال اوناییکه تو شکم مادرشون میمیرن ... کاش منم سقط میشدم یا کاش زودتر برم پیش بابام دیگه خسته شدم ... هر چی هم خدا خدا میکنم بدتر میشه گند کشیده شده به زندگیم...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز وحشتناک دلگیر بود🫠🫠🫠

منم دلم می خواست بشینم گریه کنم😭😭😭💔💔💔🥲🥲🥲

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
وواااووو چقدر نا امید اخه

بخدا خستم عمرم داره میره ...هیچ نشونه ای از درستشدنش نیست تازه بدتر هم داره میشه... هرچی تلاش کردم همش ضد حال خورد بهم دیگه طاقت ندارم...

بخدا خستم عمرم داره میره ...هیچ نشونه ای از درستشدنش نیست تازه بدتر هم داره میشه... هرچی تلاش کردم ه ...

برو تاپیک اخرم اگه میشه❤️‍🩹

می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊
امروز وحشتناک دلگیر بود🫠🫠🫠منم دلم می خواست بشینم گریه کنم😭😭😭💔💔💔🥲🥲🥲

منم ی دل سیر منفجر شدم... مامانم حتی نیومد ی دست رو سرم بکشه مثه مجسمه فقط اخ و اوخ میکرد گفت خودتو جمع کن ...

بخدا خستم عمرم داره میره ...هیچ نشونه ای از درستشدنش نیست تازه بدتر هم داره میشه... هرچی تلاش کردم ه ...

نه اینقدر منفی نباس.... خیلی ها بدتر از تپ هستن . دنیا بالا و پایین داره .

صبر صبر ... به خودت زمان بده. 

درست میشه همه چی . احتمالا سن ات هم کمه .

نه اینقدر منفی نباس.... خیلی ها بدتر از تپ هستن . دنیا بالا و پایین داره .صبر صبر ... به خودت زمان ب ...

نه 25سالمههه

ی بار جداشدم 

الانم افتادم گیر دوتا از خدا بیخبرم 

عشقمم بلاتکلیف نه میاد تکلیف منو معلوم کنه نه چیزی اون دوتا ازخدا بیخبر دست از سرم برنمیدارن منو بی کس گیراوردن

منم همینطورم آبرویی که این همه سال داشتم رفت اونم به خاطر خانواده بد

من از بی کسی دارم میمیرم دوتا نر حیووون صفت عوضی دست از سرم برنمیدارن ... از زن بودنم متنفرممم الهیی بمیرم همه راحت شن...

نه 25سالمهههی بار جداشدم الانم افتادم گیر دوتا از خدا بیخبرم عشقمم بلاتکلیف نه میاد تکلیف منو معلوم ...

توکل کن به خدا و محکم وایستا... هیچکس نمی تونه بهت ضربه بزنه .

باید مواظب خودت باشی . اصلا از زندگی و آینده ات کوتاه نیا 

توکل کن به خدا و محکم وایستا... هیچکس نمی تونه بهت ضربه بزنه .باید مواظب خودت باشی . اصلا از زندگی و ...

نبخدا تسلیم نمیشم هیچ وقت... ولی جوونیم داره میره این عوضیا نه میزارن با کسی ازدواج کنم نه چیزی سه ساله درگیرم سه سال زندانیم هر جا میرم اینا هستن... نه میتونم شکایت کنم نه چیزی ... الانم ی نفرو دوست دارم اونم معلوم نیست داره چیکار میکنه... شیطونه میگم برم خراب بشم هم اونا دست از سرم بردارن هم خودم خلاص بشم ...