2777
2789
عنوان

یه سوال از مذهبیون

963 بازدید | 70 پست

یه خانمی که از آشنایان هست و حدود ۲۰سال میشناسمش از کودکی رویاهای صادقه(آینده ی زندگیش) دیده و میبینه گاها البته در زمانی که مراقبت داره (به گفته خودش)

که تا حالا چندین بارش رو خودم دیدم وگرنه باور نمیکردم و بحثش مفصل 

الان یه دلشوره عجیبی تو زندگیش افتاده و هیچ جوره از ذهنش خارج نمیشه

اینکه بهش در عالم رویا گفتن همسرت زمانی که پسرت نوجوان بشه از دنیا میره و به فلان علت

ببین این خانم زمان باردار شدنش و جنسیت بچه ش رو دوسال قبل در خواب دیده بوده و به من هم گفته بوده در این حد!!

حالا الان میگه چه خاکی تو سرم بریزم چطور جلوی این اتفاقات بگیرم؟

بنظر شما چیکار کنه این خانم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواب نمیتونه دلیل قطعی باشه، صدقه زیاد بدن دعا قضا و قدر رو تغییر میده و اینکه صله‌ی رحم عمر رو طولانی میکنه... 

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲 میشه برای اینکه منم مامان بشم صلوات مهمونم کنی؟ 💓

کاری نمیتونه بکنه از قبل اتفاقات چینده و نوشته شدند 

منم میبینم و قطعا اتفاق میوفته

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

این الهامات به کسی میشه که ظرفیت‌شو داشته باشه. که بدونه جلوی تقدیرو نمیشه گرفت. نه کسی که میگه چه خاکی تو سرم کنم. دلشوره بگیره و بخواد جلوی اتفاقو بگیره.

۴تا رویای صادقانه دلیل بر صداقت رویاهای بعدی نیست. شاید هم داره از طرف خدا آزمایش میشه وسعت روحی این خانم.

کاری نمیتونه بکنه از قبل اتفاقات چینده و نوشته شدند منم میبینم و قطعا اتفاق میوفته

وای خدا بدادش برسه

چون طبق خوابش ۱۵سال دیگه این اتفاق میفته و این آنقدر عاشق همسرش که فکر کنم سکته کنه این اتفاق بیفته

این الهامات به کسی میشه که ظرفیت‌شو داشته باشه. که بدونه جلوی تقدیرو نمیشه گرفت. نه کسی که میگه چه خ ...

ببین مذهبی نیست این خانم

در بچگی ذکری میگه و خوابی میبینه که عالم رویا براش باز میشه نمیتونم کاملش بگم اینجا براتون طولانیِ

از اون موقع این خاصیت داره حتی الان هم میبینه و ربطی به ظرفیتش نداره واقعا چون میگم مذهبی نیست برای اون ذکره س