shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6075 عنوان کنکووووووری ها 😭😭😭😂 96 بازدید | 8 پست یکی کمک کنه چطور فلسفه طراح تستای زیستو بفهمم .بعضی جاها میگه عین قیدو نگفتی تست غلطه ،یجا دیگه هم قید و تغییر میده میگه صحیح .چطور بفهمم کجا درسته کجا غلط ؟😭😂 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊 1403/08/03 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6075 مفهومو باید بفهمی چندمی؟ اصلا ربطی نداره ...متاسفانه قیدهارو جابه جا میکنن ،بعضی جاهام اصلا نمیخونه به مفهوم ...البته امسال خیلی سبز زدم فعلا .ولی پارسال خیلی تستا راحت بودن .... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6075 دیگه باید اونقدر تست بزنی که همه تله های تستی رو بفهمی یعنی حفظ کنم تستارو ؟ اخه دقیقا یه سوال و یجا با همون قید گرفته غلط یجای دیگه زده صحیح ،همون جمله هم هست ...ای کاش سوالات استاندارد تر کنن ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
nikitaaaam عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2615 اصلا ربطی نداره ...متاسفانه قیدهارو جابه جا میکنن ،بعضی جاهام اصلا نمیخونه به مفهوم ...البته امسال خ ... من خودم وقتی اصل مفهوم رو متوجه میشم قیدار اذیتم نمیکنن
خاکستری_روشن عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 74 یعنی حفظ کنم تستارو ؟ اخه دقیقا یه سوال و یجا با همون قید گرفته غلط یجای دیگه زده صحیح ،همون جمله هم ... نه حفظ کردن تست ها کار درستی نیست یه دونه منبع داشته باش و همونو کار کن اینجوری کمتر سردرگم میشی عزیزم
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6075 من خودم وقتی اصل مفهوم رو متوجه میشم قیدار اذیتم نمیکنن نمیدونم ای کاش بهتر شه بعدا ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shinysun مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6075 نه حفظ کردن تست ها کار درستی نیست یه دونه منبع داشته باش و همونو کار کن اینجوری کمتر سردرگم میشی عزی ... یدونه که بسنده نمیکنه ،ولی سعیمو میکنم بهتر شم،مرسی ازت و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊