2777
2789
عنوان

اثاث کشی دارم و فک میکنم باردارم

100 بازدید | 14 پست

من آخرین پریودیم ۱شهریور بوده ماه پیش ۱۵روز از موعدم گذشته بود بیبی زدم یه خط پر رنگ و یه خط کم رنگ افتاد آزمایش دادم منفی بود الان اثاث کشی داریم هنوزم پریود نشدم خیلی کم حالت تهوع و سرگیجه دارم چیکار کنم به نظرتون آزمایش بدم دوباره؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی به نظرتون امکان داره آزمایش اول نشون نده؟

کی آزمایش دادی چند روز گذشته بود چرا دکتر نرفتی تو این مدت بعد جواب منفی بهت پروژسترون میدادن که اگر باردار نبودی احتمالا پریود میشد و اگر بودی جاش سفت میشد

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

آره اگر باشی نشون میده دیگه اگر هستی حداقل کار نکنی و خودت رو اذیت نکنی

این دو ماه گذشته هم آنقدر مریض شدم آنقدر قرص خوردم حتی ستی اسکن هم رفتم به خاطر تنگی نفس الان واقعا میترسم اگه حامله بودم چیکار کنم 

کی آزمایش دادی چند روز گذشته بود چرا دکتر نرفتی تو این مدت بعد جواب منفی بهت پروژسترون میدادن که اگر ...

کیست درموئید تخمدان دارم اما هیچ وقت پریودیم نامنظم نبوده همیشه سر وقت بوده با خودم گفتم شاید به خاطر کیستم هست 

۱۶روز گذشته بود از موعدم

برای اینکه مطمین شی شنبه برو آزمایش ولی به احتمال خیلی زیاد جواب آزمایش اولت درست بوده چون بعد شونزده روز تاخیر باید بتا بالا رفته باشه یعنی میشه هفته شش بتا بالای سه چهار  هزارتا باید باشه 

برای اینکه مطمین شی شنبه برو آزمایش ولی به احتمال خیلی زیاد جواب آزمایش اولت درست بوده چون بعد شونزد ...

امیدوارم نباشه چون با این همه دارویی که خوردم و ستی اسکنی که رفتم حتما یه مشکلی پیش میاد 

امیدوارم نباشه چون با این همه دارویی که خوردم و ستی اسکنی که رفتم حتما یه مشکلی پیش میاد

نمیاد اگر خدا نخواد جاری بنده خدای منو باردار بوده دکترها اشتباهی تشخیص سرطان  کیسه صفرا دادن صفراشو خارج کردن این بنده خدا یکسره ویار بارداری و حالت تهوع ضعف فکر کرده سرطان داره کلی عکس و دارو اشتباه دادن بهش 

آخر سر پو پنج ماهگی همسایه شون ی خانم مسن هست گفته بخواب به خدا بارداری بعد معاینه کرده و دیده بله رفته آزمایش داده و بعدم سونو فهمیده پنج ماهشه 

خدا بخواد هیچیش نمیشه الان دخترش کلاس دوم یا سومه

نمیاد اگر خدا نخواد جاری بنده خدای منو باردار بوده دکترها اشتباهی تشخیص سرطان کیسه صفرا دادن صفراشو ...

همش غصه دارم بخدا آنقدر که میترسم برم آزمایش  اگه حامله ام خدا خودش نگهش داره