2777
2789

خانوما میخوام دخترمو پیام نورثبت نام کنم  توی گزینه گذرواژه موندم چیکارکنم؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول یه اطلاعیه میدن توی سایت گلستان که توضیح داده کاربری و رمز عبور چیه معمولا شماره پروندا هست با یکی دوتا حروف انگلیسی 

بعد وارد میشید یه سری مراحل در سایته بعد باید حضوری برید تشکیل پرونده فیزیکی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اول یه اطلاعیه میدن توی سایت گلستان که توضیح داده کاربری و رمز عبور چیه معمولا شماره پروندا هست با ی ...

اره من توگذرواژه که شماره پرونده هستش گیرکردم هرچی وارد میکنم میزنه اشتباه شماره پرونده مگه همون شماره داوطلب نیستش؟

اره من توگذرواژه که شماره پرونده هستش گیرکردم هرچی وارد میکنم میزنه اشتباه شماره پرونده مگه همون شما ...

نه فکر کنم واقعا نوشته بود شماره پرونده .بالای کارنامه اش بود

اره من توگذرواژه که شماره پرونده هستش گیرکردم هرچی وارد میکنم میزنه اشتباه شماره پرونده مگه همون شما ...

عددا رو انگلیسی بزنید شاید اون باشه

نه فکر کنم واقعا نوشته بود شماره پرونده .بالای کارنامه اش بود

من هرچه نگاه میکنم نمیبینم شماره پرونده رو 

اونم غیرحضوری؟؟

اره واسع همیناش رفتم کافی نت  شما برید کافی نت شنبه کلاسا شروع میشه هنوز انتخاب واحد و ثبت نام حضوریه بچتون مونده 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂