2777
2789
عنوان

بچه هاا یدقه بیاین😂😂😂

218 بازدید | 18 پست

میگم جوکر امروز جوکر تایم نیما فلاح بود چیی سانسور شدد؟بعد شاهرخ استخری به چیی خندید من اصن نفهمیدم😢😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

وایی منم تو فکرشم چ چرتی گفته که استخری ترکیدددد

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
وایی منم تو فکرشم چ چرتی گفته که استخری ترکیدددد

ارره منم هی دوس دارم بدونم چیی گف

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییی منم تو فکرشمممم نمیا فلاح ک با حرفش کلا سکوت کرد استخری  هم از خنده پاره شد یعنییی چیز مثبت ۱۸بود قطعا ولیییی چیییییی؟؟؟؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه بار دیگه اون تیکشو ببین

سانسور شدشم واضحه چی میگه🤣💔

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

وایییییی منم تو فکرشمممم نمیا فلاح ک با حرفش کلا سکوت کرد استخری هم از خنده پاره شد یعنییی چیز مثبت ...

ببین حتمن چیز بدی بوده که اونطوری سانسور کرد ولیی آخرش چه باحال بود پاچیییدم از خنده😂😂😂😂😂

وایییییی منم تو فکرشمممم نمیا فلاح ک با حرفش کلا سکوت کرد استخری هم از خنده پاره شد یعنییی چیز مثبت ...

۹۰ درصد مثبت ۱۸ بوده 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ببین حتمن چیز بدی بوده که اونطوری سانسور کرد ولیی آخرش چه باحال بود پاچیییدم از خنده😂😂😂😂😂

دقیقا امروز خیلی خنده دار بود

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه بار دیگه اون تیکشو ببینسانسور شدشم واضحه چی میگه🤣💔

من ده بار دیدم بخدا نمی‌فهمم چی میگه رمزی بگوو😂😂😂

دقیقا امروز خیلی خنده دار بود

اون آخرش انسان اولیه اومد خیلیی خوب بود

من ده بار دیدم بخدا نمی‌فهمم چی میگه رمزی بگوو😂😂😂

در اومد گف تو بهتر کار(بفهم دیگه😂) انجام میدی یا اون(منظورش پایین تنش بود) 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قیافه سحر وفتی ببینه🤣🤣🤣🤣

واای😂😂😂😂😂