2777
2789
عنوان

از پله افتادم کمرم ضرب دیده

253 بازدید | 8 پست

دوستان ی چند ساعت پیش از پله لیز خوردم افتادم کمرم ضرب دید رفتم بیمارستان فرستاد رادیولوژی عکس گرفت بعد دکتر گفت عکست خوبه ولی برو متخصص😐😑

یعنی چی خوبه مشکلی نیست ولی زودتر بری متخصص بهتره من نفهمیدم 

حالا فردا میرم ولی مگ میشع موردی نباشه و نیاز باشه برم متخصص

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ای بابا 

عزیزم شاید به تشخیص خودش شک داشته که اینجوری گفته 

انشاالله که چیزی نیست ولی حتما پیگیر باش🧡

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا شما بروترس نداره کهاگر مسئله پولشه سه چهار روز دیکلوفناک بزن و پلاستیگ بذار بعد خوب نشد برو

مرسی عزیز فردا میرم ببینم چطور شده

مسئله پولش نیس یکم میترسم 😅

ای بابا عزیزم شاید به تشخیص خودش شک داشته که اینجوری گفته انشاالله که چیزی نیست ولی حتما پیگیر باش🧡

اهاااااااان احتمالا همین بوده 

فردا میرم امیدوارم واقعا چیزی نباشع 😢

خیلی ممنون 

اهاااااااان احتمالا همین بوده فردا میرم امیدوارم واقعا چیزی نباشع 😢خیلی ممنون

نگران نباش عزیزم 

الان خیلی درد داری؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نگران نباش عزیزم الان خیلی درد داری؟

وقتی وایسادم و راه میرم نه ولی بخوام بشینم بلندشم خم بشم جونم درمیاد انگار  ی چیزی فرو میکنن تو کمرم 

وقتی وایسادم و راه میرم نه ولی بخوام بشینم بلندشم خم بشم جونم درمیاد انگار ی چیزی فرو میکنن تو کمرم

ای بابا😑خدا رحم کرده بهت حتما فردا برو پیش متخصص

انشاالله بلا به دور باشه🧡

ای بابا😑خدا رحم کرده بهت حتما فردا برو پیش متخصصانشاالله بلا به دور باشه🧡

قربونت ایشالا همیشه سلامت باشی 

مرسی حتمااااا میرم