2777
2789
عنوان

از پله افتادم کمرم ضرب دیده

47 بازدید | 8 پست

دوستان ی چند ساعت پیش از پله لیز خوردم افتادم کمرم ضرب دید رفتم بیمارستان فرستاد رادیولوژی عکس گرفت بعد دکتر گفت عکست خوبه ولی برو متخصص😐😑

یعنی چی خوبه مشکلی نیست ولی زودتر بری متخصص بهتره من نفهمیدم 

حالا فردا میرم ولی مگ میشع موردی نباشه و نیاز باشه برم متخصص

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ای بابا 

عزیزم شاید به تشخیص خودش شک داشته که اینجوری گفته 

انشاالله که چیزی نیست ولی حتما پیگیر باش🧡

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا شما بروترس نداره کهاگر مسئله پولشه سه چهار روز دیکلوفناک بزن و پلاستیگ بذار بعد خوب نشد برو

مرسی عزیز فردا میرم ببینم چطور شده

مسئله پولش نیس یکم میترسم 😅

ای بابا عزیزم شاید به تشخیص خودش شک داشته که اینجوری گفته انشاالله که چیزی نیست ولی حتما پیگیر باش🧡

اهاااااااان احتمالا همین بوده 

فردا میرم امیدوارم واقعا چیزی نباشع 😢

خیلی ممنون 

اهاااااااان احتمالا همین بوده فردا میرم امیدوارم واقعا چیزی نباشع 😢خیلی ممنون

نگران نباش عزیزم 

الان خیلی درد داری؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نگران نباش عزیزم الان خیلی درد داری؟

وقتی وایسادم و راه میرم نه ولی بخوام بشینم بلندشم خم بشم جونم درمیاد انگار  ی چیزی فرو میکنن تو کمرم 

وقتی وایسادم و راه میرم نه ولی بخوام بشینم بلندشم خم بشم جونم درمیاد انگار ی چیزی فرو میکنن تو کمرم

ای بابا😑خدا رحم کرده بهت حتما فردا برو پیش متخصص

انشاالله بلا به دور باشه🧡

ای بابا😑خدا رحم کرده بهت حتما فردا برو پیش متخصصانشاالله بلا به دور باشه🧡

قربونت ایشالا همیشه سلامت باشی 

مرسی حتمااااا میرم