2777
2789
عنوان

حالم خیلی خیلی بده

634 بازدید | 45 پست

احساس میکنم به معنای واقعی افسردگی شدید گرفتم هیچ کسی رو هم ندارم درد و دل کنم مشکلات زندگیمم انقدر زیاده که حتی دلم نمییخواد توضیحشون بدم فقط بگید چیکار کنم حالم عوض شه چیکار کنم به زندگی امیدوار شم.اصلا کسی مثل من هست؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل توام....خیلی خسته...خیلی

حس میکنم هر چی تلاش میکنم کمتر به نتیجه میرسم

هر چی میدوام...کمتر جواب میگیرم..

همین الان میخواستم یه تاپیک مثل همین بزنم

حتی حاله تاپیک زدن هم نداشتم

اینقدر هی نگو حالم بده ایشالله حل میشه به خودت تلقین نکن که افسردگی داری پاشو ی لباس خوشگل بپوش ارایش کن برقص دنیا رو بیخیال اگر دنیا خوب بود همه شاه ها خوشبخت بودن

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

اولين و دم دست ترينش باشگاهه.... مجبور نيستي هزينه يكجا رو بدي اگه به خودت مطمعن نيستي يه روز كه ورزش دسته جمعي داره هزينه يك جلسه اشو بده شركت كن ببين چطوره.... دوست پيدا ميكني هدف پيدا ميكني..... ادم هدف نداشته با مرده فرقي نداره دليلي نداره براش شاد باشين مث گذشته من من راهمو پيدا كردم با درس خودمو دوباره پيدا كردم شما به چي علاقه دارين برين دنبال همون

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.