2777
2789

من امسال ابتدایی قبول شدم، ولی وقتی میبینم بقیه نسبت به ابتدایی گارد دارن حس بدی پیدا میکنم

شما هم دیدگاهتون اینطوریه؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو‌ جامعه جا افتاده که لول دبیری بالاتر از ابتدایی

و اینکه دبیری ۳ یا ۴ روز هفته ست ابتدایی ۵ روز رو کامل باید رفت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تو‌ جامعه جا افتاده که لول دبیری بالاتر از ابتداییو اینکه دبیری ۳ یا ۴ روز هفته ست ابتدایی ۵ روز رو ...

کاش تو انتخاب رشته دقت میکردم

این همه درس خوندم آخرش بقیه برگردن بگن لولت پایینه :)💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

کاش تو انتخاب رشته دقت میکردماین همه درس خوندم آخرش بقیه برگردن بگن لولت پایینه :)💔

مساله اینه که واقعا اینطور نیست هیچ شغلی لول بالا و پایین نداره هرکی کارخودشو میکنه

خیلیا ارزو دارن همینو میداشتن!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مساله اینه که واقعا اینطور نیست هیچ شغلی لول بالا و پایین نداره هرکی کارخودشو میکنه خیلیا ارزو دارن ...

من خودم تو انتخاب رشته ابتدایی رو زدم اولویت اول، و با رتبه خوب قبول شدم، نمیدونستم واقعا نگاهِ جامعه انقد بده💔وگرنه با رتبم میتونستم دبیری هم بیارم، ولی حس میکنم تا آخر عمرم باید این حرفارو بشنوم

بله درست میگید من همیشه خداروشکر میکنم، اما بعضی وقتا وقتی با حرفای بقیه ناراحت میشم

بازم ممنون از شما❤️

من خودم تو انتخاب رشته ابتدایی رو زدم اولویت اول، و با رتبه خوب قبول شدم، نمیدونستم واقعا نگاهِ جامع ...

عزیزم هرکی هم این نگاهو داره یا چیزی میگه یه درصدی هم حسادته

حتما موقع انتخاب رشته جوانب رو سنجیدی و بهترین خودتو انتخاب کردی

عزیزم هرکی هم این نگاهو داره یا چیزی میگه یه درصدی هم حسادتهحتما موقع انتخاب رشته جوانب رو سنجیدی و ...

درسته❤️

مرسی بابت کامنتاتون، حالم بهتر شد واقعا🫠❤️