2777
2789

خیلی دلم گرفته تو بدترین شرایط زندگیمم نه دوستی نه رفیقی نه آشنایی هیشکی یه پیامم نمیده بگه دردت چیه بخدا انتظار مدارم بیان بشینن پای بدبختیای من فقط دلم ازین میسوزه همیشه تو هر شرایط بد سختشون بودم پای دردلاشون نشستم شده تاچهار صبح باهاشون حرف زدم منت نمیذارم کمترین کاری بوده تونستم انجام بدم انتظار جبرانم ندارم ولی دلم ازین میگیره فقط  این روزا خیلی دارم روزای سختیو میگذرونم همه ام خبر دارن واقعا نیاز دارم با یکیشون حرف بزنم یکم حالم بهتر شه به خودم قول دادم این روزام بگذره مشکلاتم حل بشه قسم میخورم هرکدومشون چه زنگ بزنن چه بیان دنبالم حتی جواب سلامشونم نمیدم چون اونا  عادت دارن تو خوشیا صدر جدولن ولی الان انگار اصلا منو نمیشناسن 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

مشکل از بقیه نیست تقصیره شماست که از خودت عمرت وقت بخاطر بقیه بیش از حد گذاشتی . تا خودت برای خودت ارزش قائل نشی بقیه عمرا احترام بذارن . از الان به بعد رویه تو تغییر بده ‌ وقت باارزش خودتو برای مسائل بی ارزش بقیه نذار . حالا اینجا مشکلتو بگو باهم حلش میکنیم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل از بقیه نیست تقصیره شماست که از خودت عمرت وقت بخاطر بقیه بیش از حد گذاشتی . تا خودت برای خودت ا ...

واقعا درسته دقیقا تصمیم گرفتم ازین به بعد باهرکی مثه خودش باشم مشکلم دارم جدا میشم شوهرم تو زندگی مشترک مون خیلی اذیتم کرد دست بزن داشت بددهن بود همیشه فحش ناموسی میدادم به پدر مادرم خودم خیلی توهین میکرد مدام از صورتمو قیافه م ایراد میگرفت ولی جلومن از زنای سر کوچه و خیابون گرفته تا فیلم و سریال تعریف میکرد  چند بار به قصد کشت خفه ام کرد با پتو بالش و خیلی مشکلات دیگه الانم یه ساله درگیر کارای طلاق و دادگام طلاق نمیده میگه فقط زجرت میدم تا بمیری

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
واقعا درسته دقیقا تصمیم گرفتم ازین به بعد باهرکی مثه خودش باشم مشکلم دارم جدا میشم شوهرم تو زندگی مش ...

عجب گیر آدم مریض روحی روانی افتادیی. خدا بزرگه وکیل میتونی بگیری یا خودت دنبال کارایی؟ ببین بهت توصیه میکنم این فرصتی که داری جدا میشی رو همینجوری نگذرون هر چقدم چرت و پرت بگه اخرش مجبوره قبول کنه .تو این فرصت دنبال یه شغلی باش یا دنبال هنری برو که وقتی جدا شدی دستت چیزی باشه. چون خواهر خودم همین بود و چند سال طول کشید همیشه میگفت چجوری ۳سال عمرم به فنا رفت و نابود شد.ولی نوه خالم درس خوند حین جداییش الان معلم شده

عجب گیر آدم مریض روحی روانی افتادیی. خدا بزرگه وکیل میتونی بگیری یا خودت دنبال کارایی؟ ببین بهت توصی ...

درسته منم گواهینامه میخوام بگیرم بابام گفت ماشینمو بهت میدم میخواد واسه خودش یکی دیگه بگیره بعد گواهینامه م میخوام مدرک ناخن کاری یا کراتین بگیرم یه جایی مشغول به کار شم 20سالمه درسم تا دیپلم خوندم پیام نور ثبت نام میکنم درسمو ادامه میدم حداقل یه لیسانس داشته باشم

درسته منم گواهینامه میخوام بگیرم بابام گفت ماشینمو بهت میدم میخواد واسه خودش یکی دیگه بگیره بعد گواه ...

خیلی عالیه افرین . گواهینامتو حتما بگیر که روز بروز هزینش داره بیشتر میشه . بعد دانشگاه اگر علاقه داری علوم تربیتی یا روانشناسی چیزی بخون که بتونی ازمون استخدامی شرکت کنی سنی نداری خیلی فرصت داری 

یچیز دیگه بگم هیچوقت نگو بدبختم .  انرژی منفی رو جذب خودت میکنی. خیلی اوقات اینجا خوندم که طرف واقعا زندگی خیلی خیلی سختی داره جدا نمیشه چون پشتوانه نداره. خداروشکر پدر و مادرت پشتتن خانوادت باهاتن داری مراحلو طی میکنی. مجبور به تحمل و گذشت نیستی .مطمئنم آینده ی خیلی خوبیم داری که خانوادت بهت افتخار میکنن.همیشه خدارو شاکر باش ما  از حکمت خیلی چیزا خبر نداریم عزیزدلم

یچیز دیگه بگم هیچوقت نگو بدبختم . انرژی منفی رو جذب خودت میکنی. خیلی اوقات اینجا خوندم که طرف واقعا ...

ممنونم عزیزدلم مرسی از حرفات چشم امیدوارم همیشه خوشحال باشی بهترینارو برات آرزومندم