2777
2789
عنوان

ناهار چی باید درست کنم

125 بازدید | 12 پست

خاله شوهرم با مادر شوهرم فردا ناهار قراره بیان خونمون با دختراشون و جاریم هشت نفر میشیم

نمیدونم به نظرتون یه خورش فسنجون بزارم با زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی 

دسر هم ژله و تیرامیسو میخوام درست کنم با سالاد 

ماست و خیار هم هست 

ترشی هم مخلوط و لیته میزارم خوبه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو مدل بیشتر درست نکن عزیزم... سه تا هم زیاده، هم سخته.

بیش خوبه...خوش بگذره بهتون.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

چخبرته خواهر؟میخوای مرغ بریون و خورش خلال هم اضافه کن بهش

خیلی زیاده عزیز من غذارو بکن دو مدل

قرمه سبزی با زرشک پلو بسه 

بین ژله و تیرامیسو یکیشو بزار 

سالاد رو بزار ولی بین ترشی و ماست یکیشو انتخاب کن دیگه

تو نی نی سایت هر کس میبینم که منوی غذا شو گذاشته دو سه جوره است ولی ما همیشه برا مهمون ی نوع غذا درس ...

من سر هیچی رودربایستی ندارم توی زندگیم جز مهمون

مهمون که داشته باشم به قول شوهرم خونه زندگیمونو بهم میریزی

میخوام میزبانی رو درست بجا بیارم ولی یه سری وقتا زیاده روی میکنم خودم اخر شب که مهمونا میرن از حال میرم 

چخبرته خواهر؟میخوای مرغ بریون و خورش خلال هم اضافه کن بهشخیلی زیاده عزیز من غذارو بکن دو مدلقرمه سبز ...

باشه عزیزم همینکارو میکنم راست میگی الکی برای خودم دردسر درست نکنم 

کسی هم نمیخوره باید همه رو فریز کنم تا یه ماه با شوهرم همینارو بخوریم  

باشه عزیزم همینکارو میکنم راست میگی الکی برای خودم دردسر درست نکنم کسی هم نمیخوره باید همه رو فریز ک ...

اره دیگه عزیزمن تازه دو مدل غذاهم زیاده ولی چون خودت میخواستی سه نوع بزاری میگم انقدر خودتو به زحمت ننداز همون دو مدل رو بزاار