2777
2789
عنوان

آیینه بغل یه ماشینو زدم فرار کردم😐

1732 بازدید | 106 پست

خیابون خیلی شلوغ بود حواسم به سمت چپ بود که نخوره یهو دیدم از این ور یه صدا اومد دیدم ایینه ماشین من دولا شده مال ۴۰۵هس تاشو هست ولی دیگه ماشین اون نفهمیدم منم هول شدم واینستادم بعد که پشت سرم نگا کردم دیدم کسی نیومده تو خیابوم فک کنم چیزی نشده بود ولی خودم ماشینه رو ندیدم

ایینه من تا شده بود بنظرتون ایینه اون چیزیش شده بود دارم میمیرم😑

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آینه رو بزنی خرت صدا میده شکستنش

اگه نشنیدی همچین صدایی آینه خودت بسته شده رد کردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پول ایینش رو برای احتیاط یه صدقه ای از طرف اون یارو بده اگه چیزی شده باشه دین رو گردنته حق الناسه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اون دنیا طرف میاد به جا طلبش، نمازاتو ازت می گیره. کاش فرار نمی کردی، وایمیسادی یا حلالیت می گرفتی یا خسارت می دادی میمدی..

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی و دلشوره اینو داشته باشی که فهمیده یا نه ، یا آیینه ماشینش چیزی شده یا نه 

می ایستادی خودت نگاه میکردی اگه خسارت زدی جبران میکردی 

به دور از انسانیته 

فک کن یکی با ماشین خودت اینکارو بکنه . چه حالی میشی ؟

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
آینه رو بزنی خرت صدا میده شکستنشاگه نشنیدی همچین صدایی آینه خودت بسته شده رد کردی

اره فک کنم صدای ایینه خودم بود چون صدای شکستن نیومد

اره فک کنم صدای ایینه خودم بود چون صدای شکستن نیومد

نگران نباش نشکسته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پول ایینش رو برای احتیاط یه صدقه ای از طرف اون یارو بده اگه چیزی شده باشه دین رو گردنته حق الناسه

میدم ایقد عجله داشتم برسم خونه ناهار بپزم برم دانشگاه حالا دارم سکته میکنم