2777
2789

واقعا برام سوال شده انگار کوکم کردن🤔

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مغزت عادت کرده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجورم بین ۳ ده دقیقه تا ۳ بیست دقیقه حالا دقیق نیست ولی همین حدودا تازه گشنمم میشه😐😅

آخ از گشنگی نگو،جونمم نمیگیره پاشم چیزی بخورم به زور به شکلات خودمو گول میزنم تابخوابم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
فرشتگان مقرب برای نمازشب بیدارت میکنن😁

کلا خوابم زیادی سبکه.حالا هرروزم از ۵ونیم بیدارم تا حدود یازده که بخوابم

😩😩 منم هر شب همین ساعت بیدار می‌شم چیکار کنم که این ساعت بیدار نشم

والا نمیدونم.نیم ساعتم طول میکشه باز خودمو بخوابونم

آخ از گشنگی نگو،جونمم نمیگیره پاشم چیزی بخورم به زور به شکلات خودمو گول میزنم تابخوابم

وااای اره چشمات ب زور باز میشن ولی یجوری گشنه ای انگار دو هفته هیچی نخوردی😅

من بعضی شبا پا میشم غذا میخورم صبحش یادم نمیاد از اینکه مثلا از غذا کم شده یا ظرفا جا ب جا شده میفهمم یا شوهرم میگه دیشب چکار میکردی صدا قاشق چنگال میومده اون موقعه میفهمم دیشب چکار کردم ولی ذره ای یادم نمیاد

کلا خوابم زیادی سبکه.حالا هرروزم از ۵ونیم بیدارم تا حدود یازده که بخوابم

تو با فرشته ها سروکار داری

من با شیاطین

من اکثرا تا دم اذون صبح بیدارم یهویی خوابم میبره میخابم تا لنگه ظهر طرفای 1 اینا

برنامه هر روز من همینه😑

وااای اره چشمات ب زور باز میشن ولی یجوری گشنه ای انگار دو هفته هیچی نخوردی😅من بعضی شبا پا میشم غذا ...

وای تو دیگه چند درجه از منم بدتری🤣🤣🤣🤣نه بابا من تنبل تراز این حرفام شبا موقع خواب بالا سرم خرما یا شوکول میزارم که بلند نشم .یه لیوان آبم که حتما میزارم

میگن وقتی بی دلیل از خواب بیداربشی شایدروحی چیزی داره نگاه میکنه بهت

نگوووووووووو😬😮‍💨😨😰😱😭😭😭😭😭