2777
2789
عنوان

کمک کردن به گدا 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
میدونم منظورتون فانهاما مخالف کمک به این قشرمآدمایی که عزت نفس شون رو حراج بذارن متاسفانه هر کاری از ...

اونکه بله ولی کسی که واقعا گرفتاره و راهی هم جز گدایی نداره چکار کنه... متاسفانه بعضی ها اینقدر الکی گدا بازی در میارن که نیازمند واقعی مشخص نمیشه.. اکثرا هم معتادن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم اینی که تعریف کردی جوک بود یا واقعیتولی چند سال پیش که چیپس چهار هزار تومن بود بچه هامو برد ...

اینکه شما گفتی جالب تر بود که.... 😂😂😂

خب چیکار کردی بعدش؟ شما هم نباید کم میاوردین، باید دوتومن دیگه میدادی به بچه هات یه چیپس دیگه هم بخرن تا چش یارو درآد

اون که بله قطعا حقه... خدا جای حق نشسته

من خدمت بودم. پلیس راه . بعد جلومون پره سوپر مارکت بود. بعد چند تا خانوم از سیستان بلوچستان میومدن گدایی اونجا. بعد من یدفعه چند پرز غذا گرفتم براشون. بعد یادم نیست همون روز یا فرداش یه گشتی اومدن از پلیس راه دیگه ، بعد حال یکی از افسراش خوب نبود ، مثل اینکه رفته بودن کنفرانس بشون غذا داده بودن، منم سر پست بودم. اینم غذاشو داد من🙂 یعنی احساس کردم خدا بم میگه حواسم بت هست

ولی یه دفه با یه گدایی برخورد کردم

اون موقع کار همسرم گره خورده بود

میدیدم با چه حرص و جوش و جون کندنی تلاش میکنه

گره کور کارشو باز کنه 

باهاش رفتیم خرید

وسایل رو گذاشت توی صندوق

تا خواستم بشینم 

یه اقای جووون یه خانم کنارش یه اقای مسن تر هم بافاصله باهاش 

صدام زد 

یه کیف دست اقاهه بود 

چیزی که یادمه 

از همسرم کم سن تر بود 

فک کردم ادرس میخاد 

برگشتم سمتش

دیدم شروع کرده چرندیات ببافه 

تهش بگه کمک کنید 

اینقدر ناراحت شدم 

یهو ناخودآگاه صدامم رفت بالا

گفتم مرد حسابی تو از همسر من کوچیکتری

صبح تا شب می‌ره سرکار

برو سرکاررررر

هیچ وقتم بابتش ناراحت نیستم

حقش بود 

من خدمت بودم. پلیس راه . بعد جلومون پره سوپر مارکت بود. بعد چند تا خانوم از سیستان بلوچستان میومدن گ ...

چه خوب... اینهمه اتفاق برامون پیش میاد چه خوب که از جنبه مثبت و حس خوب بهش نگاه کنیم 😍