2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه سوم خوبه یا نه؟؟

8138 بازدید | 60 پست

من چون سومی روسقط کردم همش عذاب وجدان دارم که اگه میموند الان چندماهه بود چه شکلی بود همش خودمولعنت میکنم سرنماز گریه وتوبه میکنم چه غلطی بود کردم.تقصیر من نبودمن که نمیخواستم بچم کوچیکه همش دوسالشه

زندگیم آرومه امادلم نا آرومه....آرامشی عنایت کن ای توبه پذیر مهربان

مگه 2 سال کوچیک بوده!!! حتما بزار یکی دیگه گیرت بیاد ببین چقدر زندگیت شادتر میشه. حتی بچه هاتم خوشحالترن مخصوصا کوچیکه که همبازی پیدا میکنه. به خدا توکل کن کللللی برکت میاره با خودش تو زندگیتون

هنوز کللللللللللییییی زندگی تو راهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه 2 سال کوچیک بوده!!! حتما بزار یکی دیگه گیرت بیاد ببین چقدر زندگیت شادتر میشه. حتی بچه هاتم خوشحا ...

شما چتدتاداری گلم توراهیتم مبارک

به نظرم همه چی به شرایط پدر و مادر اون بچه ها برمیگرده.به نظرم اگه کسی توانشو داره چرا که نه.توان از هر لحاظ.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
کاش قبل سقط تاپیک میزدی شاید منصرف میشدی 

ایکااااااااااااش اونموقع نتونستم عضوبشم توسایت.خیلی دوست داشتم باچندنفرحرف بزنم حالم خیلی بدبودفقط گریه میکردم وتوشوک بودم اونموقع پسرم ۱سال ونیمه بود یعنی ۶ماه پیش

شما چتدتاداری گلم توراهیتم مبارک

ممنونم...هههه اولیمه ولی برنامه دارم بعدی رو وقتی اولی 6 ماه شد باردار بشم. من برنامم 4 تا فرزند هست اگر خدا کمکم کنه.

هرکی اطرافم دیدم که 3 یا 4 تا بچه دارن وقتی یکم بزرگتر شدن انقدر کیف میکنن پدر مادرشون. ولی اونایی که 1 یا 2 تا هستن اغلب خیلی تنهاترن

حتما بزار یکی دیگه گیرت بیاد قبل از اینکه سنت بالا بره یا بعد پشیمون بشی.اگر خیرشو ندیدی با من  

هنوز کللللللللللییییی زندگی تو راهه