2777
2789

که دانشگاه جای آرایش نیست

توجه کنید میکاپ نه آرایش

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه دوستی داشتم تو دانشگاه

کرم پودر ، خط چشم ، ریمل ، ابرو ، همه چی میزد

فقط رژ نمیزد

میگفت مامانم دعوا میکنه

🙄🙄

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
میکاپ ینی آرایش سنگین در حد عروس آرایش در حد ی رژ و خط چشمه

نه فرقی ندارن میکاپ انگلیسیه ارایش فارسی

میتونی بگی میکاپ/ارایش ملایم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
من یه دوستی داشتم تو دانشگاهکرم پودر ، خط چشم ، ریمل ، ابرو ، همه چی میزدفقط رژ نمیزدمیگفت مامانم دع ...

🤣🤣🤣

به نظرم اگه آرایش نکنیم تو جامعه‌ی الآن نه دیگه در این حد دوست شما

آدم کم میاره

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

البته من خودمم خیلی ارایش نمیکنم چه دانشگاه چه سرکار چه بیرون. کلش یه پنکیک ی کانسیلر زیر چشم با برق لب

فقط روز اول مهر خواستم خوشگل مشگل کنم کرم و کانسیلر و رژ گونه و خط چشم و رژلب زدم 😂

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
🤣🤣🤣به نظرم اگه آرایش نکنیم تو جامعه‌ی الآن نه دیگه در این حد دوست شماآدم کم میاره

من خودم زیاد اهل آرایش نیستم ، چون مصنوعی میشم

فقط و فقط بخاطر دو تا مشکل رو صورتم آرایش میکنم

یکی رو حل کردم ، اون یکی هم حل شه ، دیگه فقط یه ضدآفتاب میزنم و خلاص

اگه اونم واجب نبود نمیزدم ، چون رو پوستم حس سنگینی و چرب بودن بهم دست میده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻