2777
2789

کاری به دین و اعتقاد ندارم

ولی ماها انسانیم و چیزی که مارو از حیوون ها برتری داده و جدا کرده کنترل نفس و غریزس کسی که غیر اینه انسان نیست و از حیوان هم پست تره

این چرت و پرتای کثیفتونو برا خودتون و خانوادتون نگه دارید و همه جا نشر ندید این سایت پر بچس که هنوز خوب و بدو تشخیص نمیده از خدای بالا سرتون بترسین و شرم کنین

@زردآلویسابق  

لایک نکن.

بابا طرف داره دروغ میگه 

تایپک های قبلشو ببینین 

حاصل ذهن یک شخص متوهمه که دنبال عادی سازی این مزخرفاته

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

همکلاسی دبیرستانم گول همین آدمارو خورد که با پای خودش رفت خونه پسره.... آخرم پسره ولش کرد 

حال روحی دختره داغون بود 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا طرف داره دروغ میگه تایپک های قبلشو ببینین حاصل ذهن یک شخص متوهمه که دنبال عادی سازی این مزخرفات ...

میدونم داره چرت میگه و فکرای ذهن کثیفشو بازگو میکنه

ولی باید برخورد شه با کسی که توی سایت عمومی داره عادی سازی میکنه چه راست چه دروغ

لایک نکن.

همکلاسی دبیرستانم گول همین آدمارو خورد که با پای خودش رفت خونه پسره.... آخرم پسره ولش کرد حال روحی د ...

این دخترای بی بته همه جا هستن تو کلاس خودم یکیش بود بیشتر از ۱۰ نفرو به بدبختی کشوند

لایک نکن.

والا من نه شمارو درک میکنم نه اون کاربر رو 

یه گزارش بزن تموم شه بره

تاپیک زدن فقط ادامه دادن یه اون ماجراس

خیلی ها هم مثل من برن بخوننش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
میدونم داره چرت میگه و فکرای ذهن کثیفشو بازگو میکنهولی باید برخورد شه با کسی که توی سایت عمومی داره ...

آره واقعا قبول دارم 

دنبال عادی سازی کردن این کثافت کاریا هستن 

اصلا دین و خدا رو هم فاکتور بگیریم کلی آسیب داره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
والا من نه شمارو درک میکنم نه اون کاربر رو یه گزارش بزن تموم شه برهتاپیک زدن فقط ادامه دادن یه اون م ...

خیلیا باور میکنن و گول میخورن و از ذوقی که طرف بیاد بگیرتشون خودشونو بدبخت میکنن باید زد تو دهن دوتا از همینایی که گند میکشن به مجازی

من موضوع تاپییکمو واضح نوشتم اجباری نبود بیاین بخونین و وقتتونو هدر بدین

لایک نکن.

خیلیا باور میکنن و گول میخورن و از ذوقی که طرف بیاد بگیرتشون خودشونو بدبخت میکنن باید زد تو دهن دوتا ...

کاش حداقل انتقاد پذیر باشید حالا که مثلا غصه بچه های سایت رو میخورید 🤦‍♀️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این دخترای بی بته همه جا هستن تو کلاس خودم یکیش بود بیشتر از ۱۰ نفرو به بدبختی کشوند

درمورد مشکلت که تایپک زده بودی اگه ایتا داری تو گوگل سرچ کن کانال سیاهدونه اونجا رایگان راه حل خیلی از مشکلات زنانه رو مینویسن ی کانال هم دارن کلا مختص مشکلات خانماس 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خیلی لطف کردید ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم💚💚