سلام بچه ها خوبین..منو شوهرم خیلی باهم بحث و دعوا داشتیم.چون اخلاق نداره و بددهنه و دست بزنم داره بعضی وقتا..الانم ی ماهه ک اومدم خونه بابام روز آخر باهم دعوا کردیم دوباره و اومدم..الان درخواست طلاق و مهریه دادم.چندبار اینطوری قهر کردم اومدم..ولی ایندفع نمیدونم چراراحت درخواست دادم رو تصمیمم محکمم...ولی فکرم بخاطر پسر ۸ ماهم دزگیره..میشه باهام حرف بزنین یکم آروم شم..بنظر شما حکمتی داره ک ایندفع باز دعوامون شد و ب اینجاها رسید.یا نقصر من بودم باید بیشتر تحمل میکردم ینی؟
اره حتی پدرشوهرو مادرشوهرم یبارم بهم زنگ نزدن...بااینکه طوری تو اون خونه عروس بودم براشون ک همه بهشو ...
برن گمشن
میفهمم چیمیگی سر مادرم هم اومده
طلاقتو بگیر تا ابروشون بره
این ی نوع خوبی ب خودت و بچته و انتقام از دشمن هات خوشبخت میشی
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم بعد ۱۹ سال طلاق گرفت فک کن از اول تا الان مامانم چی کشید
ولی من میفهمم چیمیگی واقعاااااا سختهههههه چون خودمون هم یکم شبی تو بودیم
بسپارشون ب خدا
خدا نجاتت میده🤩🤩🤩
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
بعد ۱۹ سال از دست بابام راحت شدیم به راحتی به کمک خدا
چون میدونم فقط خدا نجات میده
دلتو ب هیچکس خوش نکن تو زندگیت
فقط فقط قوی باش و نترس
الان خونوادم بویژه داداشم همه جوره هوامو داره...ولی اونم طفلک بخاطر من ازش شکایت کرده حالام فکرم واس ...
وقتی رفتی شورا خب چیزی نمیشه فقط میگن تعهد بگیر تمام اتفاقات توضیح بده توهم برو ... بگو فقط همین کلمه گفت اگه پیامک بود . بعد اگ اونجا شوهرت راضی نشه ب تعهد میره دادگستری و بعد ۳یا ششماه زندانی داره شایدم نفرستنش بستگی داره چقد اونجا از بد شوهرت بگی تا پرونده رو نفرستن اونجا