2821
2789
عنوان

دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 39 پست
اره میدونم مثل مرده متحرک زندگی کردن کنار ی اشغال چیه هعییییی به شوهرت رحم نکن ببین حتما ی شاهد ببر ...

اره حتی پدرشوهرو مادرشوهرم یبارم بهم زنگ نزدن...بااینکه طوری تو اون خونه عروس بودم براشون ک همه بهشون میگفتن فقط قدر عروستونو بدونین

اره حتی پدرشوهرو مادرشوهرم یبارم بهم زنگ نزدن...بااینکه طوری تو اون خونه عروس بودم براشون ک همه بهشو ...

برن گمشن 

میفهمم چیمیگی سر مادرم هم اومده 

طلاقتو بگیر تا ابروشون بره 

این ی نوع خوبی ب خودت و بچته و انتقام از دشمن هات خوشبخت میشی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انتقام این ۶ سال ک نابود شده

من مامانم بعد ۱۹ سال طلاق گرفت فک کن از اول تا الان مامانم چی کشید

ولی من میفهمم چیمیگی واقعاااااا سختهههههه چون خودمون هم یکم شبی تو بودیم

بسپارشون ب خدا 

خدا نجاتت میده🤩🤩🤩

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ممنونم ازت بخاطر صحبتات❤️

قران بخون با حس خوب کمکت میکنه خدا 

ما سه تا بچه ایم 

بعد ۱۹ سال از دست بابام راحت شدیم به راحتی به کمک خدا 

چون میدونم فقط خدا نجات میده 

دلتو ب هیچکس خوش نکن تو زندگیت 

فقط فقط قوی باش و نترس 

قران بخون با حس خوب کمکت میکنه خدا ما سه تا بچه ایم بعد ۱۹ سال از دست بابام راحت شدیم به راحتی به کم ...

الان خونوادم بویژه داداشم همه جوره هوامو داره...ولی اونم طفلک بخاطر من ازش شکایت کرده حالام فکرم واس اون درگیره

الان خونوادم بویژه داداشم همه جوره هوامو داره...ولی اونم طفلک بخاطر من ازش شکایت کرده حالام فکرم واس ...

وقتی رفتی شورا خب چیزی نمیشه فقط میگن تعهد بگیر تمام اتفاقات توضیح بده توهم برو ... بگو فقط همین کلمه گفت اگه پیامک بود . بعد اگ اونجا شوهرت راضی نشه ب تعهد میره دادگستری و بعد ۳یا ششماه زندانی داره شایدم نفرستنش بستگی داره چقد اونجا از بد شوهرت بگی تا پرونده رو نفرستن اونجا

وقتی رفتی شورا خب چیزی نمیشه فقط میگن تعهد بگیر تمام اتفاقات توضیح بده توهم برو ... بگو فقط همین کلم ...

دلم واس داداشم میسوزه ک بخاطر من راهش ب دادگاه باز شده