2777
2789

من پشت کنکوریم تجربی

و کنکور خیلی برام مهمه یعنی زندگیم جوریه که کنکور حتما باید قبول شم

من هدفم رتبه زیر ۱۳۰۰ هستش پارسال یه اتفاق بد تو زندگیم افتاد که دیپلم هم به زور گرفتم 

الان دوباره شروع کردم بخونم خیلی نا امیدم حالم بده

با اینکه هوشم خوبه

میگن وقت کمه تا تیر نمیتونم همچین رتبه ای

میشه بیاید از تجربیاتتون بگید اگه کسی بوده دیر شروع کرده قبول شده

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

فهمیدی به منم بگو

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایه ات چطوره؟ معدلت چنده؟ 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

سلام فقط دو ماه خوندم الانم پزشکی زاهدان قبول شدم اگه دوست داشتی تاپیک های منو بخون

دمت گرم دختر حتما میخونم

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

سلام فقط دو ماه خوندم الانم پزشکی زاهدان قبول شدم اگه دوست داشتی تاپیک های منو بخون

چطوری؟

من یه مشکلی دارم، برنامه ازمون و کلاسام هماهنگ نیست،به نظرت چکار کنم؟به غیر از این خودمم که فعلا از هر دو عقبم🥲

پایه ات چطوره؟ معدلت چنده؟

تو زیست و شیمی در حد متوسطم 

ولی فیزیک و ریاضی ضعیفم

معدلم بدون اینکه حتی یه صفحه بخونم شدم ۱۴ 

ولی میخوندم راحت ۱۸ میاوردم

یکی از دانش اموزای من پنج سال قبل مثل شما یهو تصمیم گرفت و با معدل ۱۳ تونست دندونپزشکی قبول شه از ال ...

۵سال قبل شرایط با الان خیلللللی متفاوت بود الان ۲پایه نهایی داره 

تو زیست و شیمی در حد متوسطم ولی فیزیک و ریاضی ضعیفممعدلم بدون اینکه حتی یه صفحه بخونم شدم ۱۴ ولی میخ ...

خب معدلت رو که باید ترمیم کنی ... آزمون میدی؟ درصدت اگر بالای ۵۰ باشه برای ریاضیم بالای ۴۰ اوکیه 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

سهمیه داری؟

ایشون احتمالا پشت کنکوری بوده ... 

والا چی بگم

الان تاپیکشو دیدم بله ایشون پشت بوده ... تراز پارسال ارزش زیادی داشته (معدل) بعدم با دو ماه درس خوندن نمیشه حتی یدونه کتاب تست ۲۰۰۰ تایی رو تموم کرد ! البته من قضاوت نمیکنم ایشون احتمالا پایه اش قوی بوده تو طول سال هم کما بیش خونده