2777
2789

سلام عزیزان

واسه درس خوندن خیلی تنبلی میکنم از طرفی باید زیاد بخونم تا برای کنکورم شانس قبولی داشته باشم و رقابت سنگینه

اما انگار یه چیزی درونم نمیزاره زیاد تلاش کنممم😖😖😖

اگه راه حلی دارید بگید دعاتون میکنم💗

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو کتابخونه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

منم باید برای ازمون های حقوقی بخونم با اینکه درسخون بودم دیگه کشش ندارم

چیکار کنیم خواهر؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
برو کتابخونه

یکی دو روز اول خوبه

بعدش هی پامیشم میرم بیرون و خسته میشم باید برگردم خونه

یکی دو روز اول خوبهبعدش هی پامیشم میرم بیرون و خسته میشم باید برگردم خونه

من میرم اصن دلم نمیخواد از جام بلند شم😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

با کلاس و برنامه پیش برو . و یه ازمون هم ثبت نام کن که بدونی باید اخر هفته اینا رو امتحان بدی .

برنامتم روزانه بزار جلوت که مجبور باشی همون روز هر چی توی برنامه هست رو بخونی و برای روز بعد نزاری

اسی جون لطفا حداقل تو به تاپیکم بیا

عشقم من تا حالا کلیسا نرفتم