2777
2789
عنوان

دنیا گلستون میشد اگه

245 بازدید | 20 پست

بقیشو شما بنویسید 

دنیا گلستون میشد اگه همه ی ادما  درصدی شعور عذر خواهی داشتن 

وقتی پی ب اشتباهشون بردن شعور و شهامت عذر خواهی هم قلقلکشون میداد

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا گلدستون میشد اگه شیطان به آدم سجده می کرد و تمام... 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

روی صحبتم با توی کاربر. هست ک امشب راحت میخوابی  بدون فکر کردن ب تهمتی ک زدی و فحشایی ک دادی ..... 

یساعت بعداظهر  ذهنمو خراب کردی الانم نیم ساعته تلاش میکنم بخوابم فحشای ب ناحقت  ذهنمو اشفته کرده. تو این ساعتا رو بدهکار منی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اگه من اعصبم آروم مشد . خدایا خودت آرومم کن چرامن انقد عصبیم؟ رو بچه هامم تاثیر کذاشتم دیونشون کردم خدابا ازخودم خستم خدایا چیکارکنم خوب شم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

به نظرم گلستان میشد اگه ادما وجدان اخلاقی داشتنوجدان داشتن خیلییییی از عیبهای رفتاری رو میتونه اصلاح ...

دقیقا دقیقا. 

چیزی ک تو خیلیا خوابه و هرگز بیدار نمیشه

اگه من اعصبم آروم مشد . خدایا خودت آرومم کن چرامن انقد عصبیم؟ رو بچه هامم تاثیر کذاشتم دیونشون کردم ...

دکتر رفتی ؟ تالا قدمی برای ارامشت ورداشتی؟

دکتر رفتی ؟ تالا قدمی برای ارامشت ورداشتی؟

رفتم خیلی رفتم. گفتن دشبند مغناطیسی بخر خریدم گفتن حرز امام حواد بگیر گرفتم چنتا دکتر عوض کردم . طب سنتی رفتم . دوره شکرگذاری انجام دادم گفتن نماز بخون خوندم ولی خوب نمیشم براخودم ناراحت نیستم. رفتارو افسردگیم تو دخترم تاثیر بدگذاشته حس میکنم بچم افسرده شده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚