شماها هم این حس رو دارین یا داشتین.با مدرک لیسانس و خانواده ب لحاظ مالی بالاترم ولی رفتم انتخاب اشتباه کردم با شوهر و خانواده شوهر پایین تر از خودم ازدواج کردم.حالا بعد دو سال عقدم یدونه عروسی هم نمیتونن برام بگیرن.یه خونه پایین شهر تر از خونه بابام اجاره کرده برای مستاجری.ولی دخترای اطرافم ک ب زور یه دیپلم گرفتن رفتن با شوهر و خانواده شوهر بالاتر از خودشون ازدواج کردن.یکسال نشده براشون عروسی میگیرن و خونه بالاشهر اجاره کردن.کسی مثل من هس
عزیزم انتخاب خودت بوده پس همه جوره پای انتخابت بمون ....مهم اینه تو زندگیت خوشبخت و شاد باشی ، عروسی مجلل و خونه تو بهترین منطقه شادی گذرا داره باید اصل کار درست باشه ....امیدوارم همسرت ادم خوبی باشه .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم عزیزم.وقتی با خودم میبینم اون دختری ک حتی یه خاستگارم نداشت.الا براش عروسی میگیرن و جایی خونه ...
میدونی چیه تو ناخوداگاه ذهنت میگه من برتر از اونها هستم و لیاقتم بیشتر از اونهاست درحالی که خدا برتری را به درس و دانشگاه و سطح خانواده نمیبینه و به دل ادمها نگاه میکنه ....سعی کن دلت را از کینه ، حسادت، خودبرتربینی و تمام افکار منفی و شیطانی دور کنی ....عزیزم خدا بزرگه مهم عاقبت بخیر شدن و دل خوش و سلامتیه .....اگه اینهارو داری و ناشکری میکنی نشون میده از خدا غافلی .....قدرهمسرتو بدون و باهم زندگی خوبی را شروع کنید جوری که ۲۰سال بعد باافتخار برای بچهات تعریف کنی و بگی من و پدرت عاشقانه و روی پای خودمون ایستادیم و به همه این اموال و دارایی ها و شادی ها و موفقیت ها رسیدیم ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....