2777
2789
عنوان

پیام‌اشتباه تاحالا دادید

416 بازدید | 30 پست

بیایید تعریف کنید من بدونم تنها نیستم   بنظرم خیلی حس بدیه وقتی هیچ کاریش هم نمیتونیم بکنیم و توش چیزهایی نوشتیم که دوست نداشتیم اون طرف بخونه

به شوهرم میخاستم پیام بدم داریم میریم خونه بابام دوستت دارم❤️ب جاریم ک کنارم ایستاده بود پیامو دادم 

ی نگاه بهم کرد و از خنده منفجر شد 🤭😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

برا شوهرم قربون صدقه نوشتم و فرستادم 

بعد خیلی اتفاقی رفتم سر گوشیه مامانم .. دیدم اوه اوه پیامکو اشتباه برای مامان فرستادم .. 

.شانس اوردم مامانم ندیده بود خخخخ سریع پاک کردم

هر بژی کورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا شوهرم قربون صدقه نوشتم و فرستادم بعد خیلی اتفاقی رفتم سر گوشیه مامانم .. دیدم اوه اوه پیامکو اشت ...

خوبه پاک کردی، منم شبیه همین‌پیام را فرستادم برا بابام کلی خجالت کشیدم ، هیچ کاریش هم نتونستم بکنم

یکبار یه پیام اشتباه دادم هنوز یادم می افته از خجالت میخوام بمیرم 

با شوهرم دوست بودیم اسمش گوشیم زده بودم زندگیم بعد صبح بود چشمام خابالو 

همیشه اون پیام میداد خواستم یکبار من صبح پیام بدم که یعنی زود بلند شدم پایین اسم همسرم معلم زبانم بود نوشته بودم زبان 

به اون پیام دادم صبح بخیر عشقم دلم بغلت میخواد 

پیام داد شقایق بغل چی وای باورت نمیشه بلند شدم تمام بدنم داغ کرده بود😅😅😅

بعد چند ساعت پیام دادم گوشی دست بچه فامیل بوده خواسته شوخی کنه من خجالت بکشم شرمنده استاد

ولی هنوز یادش می افتم میخوام بمیرم😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

وای تو دیگه خیلی باحالی دختر بغلللل

بخدا گاهی فکرم میاد دوست دارم برم زیر زمین بگو اخه واجب بود پیام بدی میذاشتی عین همیشه اون پیام میداد😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

رفتم تو پیوی استادم که شمارش رو کپی کنم بفرستم برا دوستم

اشتباهی فرستادم برای خودش و نوشتم اکبری(فامیلیش بدون هیچ پسوند و پیشوندی)

همون لحظه استادم پیاممو دید و نوشت *استاد اکبری😂😂😂

خیلی بد ضایع شدم

بله یکبار

روز عروسیم ، صبح زود بجای اینکه به خواهرم بفرستم واسه شوهرم فرستادم

حالا پیام چی بود 😢

گفتم تو جشن حواستون باشه این رفته به فک و فامیلش گفته واسه ورودی بیان جلو بایستن( دوست نداشتم بیان چون خیلی ....) شوهرم خیلی بهش برخورد اما جمعش کردم دیگه

اینم بگم آخر سر تو جشنمون واسه ورودیمون نزدیک بود دعواشون بشه