2777
2789

از داماد شون خیلی بعدم میاد شوهر خواهر شوهرمو میگم یعنی حرفی نمونده پشت سرمن حرف زده تهمت بسته هزارتا دورغ به شوهرم گفتم دیگ نبینم با این حرف بزنی چند مدت قبل هلان دیشب دیدم که زنگ زد برادر شوهرم خونمون بود به شوهرم گفتم جواب ندی جواب داد بهاش حرف زد به شوهرم گفتم مگه گوشیت دست من نیوفته تا شمارشو پاک نکنم گفت که همچین کاری نمیکنی منم باش باز میبینی    خودشم اصلان نمی‌زاره با شوهر خاهرام حرف بزنم یا دعوت شون کنم خونمون نمیزاره گفتم یا اون یا من گفت که دامادم به خنده منم ناراحت شدم آومدیم خوابیدم هلان بیدار شدم گوشی شوهرمو یواشکی برداشتم شماره شوهر خواهر شوهرمو مسدود کردم  کلن پاک کردم نمیدونم از خاب بلند بشه عکس عملش چی فک کنم دعوا کنیم فردا نمی‌دونم دارم چیکار میکنم بیاین بگین که چیکار کنم من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

قبلش ی جا مینوشتی خیلی دیدی بحث میکنه میدادی بهش

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
2804
2805
2801