2777
2789

لپ تاپ

لباس تو خونه و وسایل حمام

مواد شوینده ضروری حمام صابون مایع مایع ظرفشویی

مواد خوراکی برای غذا مثل برنج گوشت مرغ حبوبات اگه مسیرت دوره از همون شهر خودش اینا رو بخر

ملحفه و روبالشی و پتوی نازک

دمپایی روفرشی

هر چیز شخصی که تو روز مصرف داری

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
لپ تاپلباس تو خونه و وسایل حماممواد شوینده ضروری حمام صابون مایع مایع ظرفشوییمواد خوراکی برای غذا مث ...

عزیزم خوراکی هارو کجا بزارم یخچال شخصی هست؟   ممنونم ک جواب  دادی  کمد  چی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لپ تاپلباس تو خونه و وسایل حماممواد شوینده ضروری حمام صابون مایع مایع ظرفشوییمواد خوراکی برای غذا مث ...

خوابگاه غذا نمیده مگه؟ عزیزم غذای خوابگاه رایگانه؟ سلف  دانشگاه غذاش ربطی به خوابگاه نداره؟ 

2804

ظرف و اینا هم یادت نره

البته نه این که جهیزیه بخری 😅

در حد یه لیوان ، قاشق و چنگال ؛ یکی دو تا بشقاب و یه قابلمه سفری و یه ماهیتابه ی کوچولو 

مطمئن باش نصف وسایلی رو که ترم اول میبری برمیگردی خونه 😂

ظرف و اینا هم یادت نرهالبته نه این که جهیزیه بخری 😅در حد یه لیوان ، قاشق و چنگال ؛ یکی دو تا بشقاب ...

😃 ممنونم عزیز دلم  غذای خوابگاه با سلف دانشگاه فرق داره؟ چجوریه  باید پول بدیم؟ 

عزیزم خوراکی هارو کجا بزارم یخچال شخصی هست؟ ممنونم ک جواب دادی کمد چی؟

کمد رو شخصی هر کی واس خودش داره 

ولی یخچال معمولا برای کل اتاقتون هست 

بسته به تعداد افراد اتاقتون یه قسمتی از یخچال و فریزرش مال شماست

ولی معمولا جا کمه بدای همین زیاد با خودت خوراکی نبر ؛ اکثرش رو همونجا تهیه کن 

چیزایی که من بردم ، دو تا ملحفه و یه روبالشتی ، پتو ، دمپایی ، لباس راحتی دو سه دست ، مانتو دوتا ، شلوار بیرون سه تا فکر کنم ، مقنعه و روسری و لباس زیر و یه دونه کفش اضافه راحتی ، یه قابلمه کوچیک ، سه چهارتا قاشق و چنگال ، دو تا بشقاب ، یه بسته کاغذ کلاسوری و چندتا خودکار و مداد و پاکن و یه سررسید ، یه کم تنقلات مثل کشمش ، قرص مسکن ، نبات ، نعناع کوهی، شونه و مسواک و خمیردندون و شامپو و صابون ، هوله ، جوراب چندتا ، واکس ، کش مو ، نخ و سوزن ، لوازم ارایش 

دیگه بعدها یه سری چیزا رو با بچه ها برای اتاق خریدیم و همونجا هم موند یعنی برنگردوندیم مثل کتری قوری قابلمه بزرگ تشت ماهی تابه بزرگ ، همونطور که بچه های قبلی یه چیزایی گذاشته بودن مونده بود حتی کتاب

بعضیا یه سری مواد غذایی فریز شده هم اورده بودن مثل سبزی کوکو ، بادمجون ، خورشت ، گوشت چرخ کرده و ...

ولی ما میخریدیم اگه چیزی لازم بود پول میذاشتیم میرفتیم بازار

عجب 
کمد رو شخصی هر کی واس خودش داره ولی یخچال معمولا برای کل اتاقتون هست بسته به تعداد افراد اتاقتون یه ...

اره  چیزی نمیبرم زیاد خوابگاه مکه   هر روز غذا نمیده؟ به جز روزای تعطیل؟ غذای خوابگاه رایگانه؟ 

😃 ممنونم عزیز دلم غذای خوابگاه با سلف دانشگاه فرق داره؟ چجوریه باید پول بدیم؟

والا دانشگاه ما که فرقی نداره 

شنبه تا پنجشنبه ناهار رو که تو سلف میدن ، شام و صبحونه رو هم برامون میارن خوابگاه

فقط غذای جمعه با خودمونه دیگه

چیزایی که من بردم ، دو تا ملحفه و یه روبالشتی ، پتو ، دمپایی ، لباس راحتی دو سه دست ، مانتو دوتا ، ش ...

اها خیلی ممنونم عزیز دلم  خابگاه مگه   غذا نمیداد بهتون؟ غذای خابگاه رایگانه یا پولی؟  

اره چیزی نمیبرم زیاد خوابگاه مکه هر روز غذا نمیده؟ به جز روزای تعطیل؟ غذای خوابگاه رایگانه؟

ببین اینجوریه که یه سایت تغذیه دارین ، تو اون سایت میتونین غذا رزرو کنین 

که بعله برای رزرو باید حسابتون رو شارژ کنین

حالا هر دانشگاهی با اون یکی فرق داره ؛ همه رو خودشون توضیح میدن

اها خیلی ممنونم عزیز دلم خابگاه مگه غذا نمیداد بهتون؟ غذای خابگاه رایگانه یا پولی؟

غذا کلا پولیه ، ناهار رو تو سلف دانشگاه میخوردیم ولی غذاهای شام به درد نمیخورد واقعا از گلو پایین نمیرفت به خاطر همین خودمون درست می کردیم ، غذاهای من دراوردی .. روز جمعه هم سلف غذا نداشت خودمون درست می کردیم دسته جمعی مثلا ماکارونی ، قیمه با گوشت چرخ کرده ، یا هر چی دستمون میومد

عجب 
2809