2777
2789
عنوان

هر کی رای بده الهی پولدار شه😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رای دادم بهت قبلا گلم

ممنونم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اغا قضیه چیه کجا رای بدیم

تو امضام بزن رو لینک

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اغا قضیه چیه کجا رای بدیم

تو امضام نگاه کن بزن روش لینک باز میشه به ساندویچم رای بده عزیزم😍😍

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بیشتر میشه ها بدو رای بده

من دیروز رای دادم قشنگم🤗

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

رای دادم،پولدار نشم میام پیدات میکنم 😂😂

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
رای دادم،پولدار نشم میام پیدات میکنم 😂😂

ان شاالله میشی 

دعا در حق دیگران زودتر مستجاب میشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ان شاالله میشی  دعا در حق دیگران زودتر مستجاب میشه

مرسی عزیزم شوخی کردم اما خدا کنه که بشم هر کی ام دوس داره بشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
رأی دادم 

به چی😑😐

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
به غذای استارتر دیگه    

اخه من وریپلای کردی فک کردم با منی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم