2777
2789
عنوان

راکوتان و بارداری

56 بازدید | 6 پست

من قرص نورم اکسین فک کنم بود اسمش برای جوش خوردم یه دوره ۷ماهه دوسال پیش خوردم قط کردم بعد هشت ماه پیشم ده تا دونه خوردم قبل مراسم عروسیم الان میخام اقدام کنم واسه بارداری رفتم دکتر گفت شیش تا یک سال باید بعد از قرص اقدام کنی شما دوماه دیگه اقدام کن دو ماه دیگه میشه ده ماه 

بنظرتون یک سال صبر کنم یا ده ماه شد اقدام کنم اخه شوهرم میگه بچه میخام خودمم تنبلی تخمدان دارم دیگه نمیخام جلوگیری کنم  ولی میترسمم دور ازجون واسه بچم مشکلی درست بشه مجبور به سقط بشم 😢ممنون میشم اگه میتونید راهنمایی کنید 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

این رو دقیق از دکتر بپرسین، خیلی ریسکیهولی میگن ۶ تا ۱۲ ماه اوکیه

الان هشت ماه میگذره دکترم گفت دو ماه دیگه اقدام کن که میشه ده ماه 

ولی باز میترسم کاش اصلا نخورده بودم اون قرص لعنتیو

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان هشت ماه میگذره دکترم گفت دو ماه دیگه اقدام کن که میشه ده ماه ولی باز میترسم کاش اصلا نخورده بود ...

اگه دکتر میگه پس نگران نباشین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چه عجله ای داری تازه عروسی کردین مگه چند سالتونه

۲۲سالمه عزیزم

شیش سال عقد و نامزد بودم شوهرم خیلی بچه دوست داره خودمم تنبلی تخمدان دارم جلوگیری زیاد هم خوب نیس اخه من تو عقدم جلوگیری میکردم