2777
2789

خسته شدم از بس دنبال کار  تو گوشی گشتم ولی نیست از کل زندگیم ناامید شدم امکانش هم نیست برم بیرون کار کنم هیچکس هم درکم نمیکنه اگر من چیزایی که دلم میخواد رو نخرم پس کی این کارو کنه😔 فکرم کلی درگیر شده همش گریه میکنم هیچی به نامزدم هم نمیتونم بگم اونم کاری از دستش بر نمیاد دلم میخواد خودم بکشم اینقدر اذیت دارم میشم فقط با مردن راحت میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چیکار میتونه کنه؟ من دنبال کار میگردم اون چیکار میتونه کنه خودش همش سر کاره بخدا

از لحاظ مالی منظورمه

ممنون میشم هر جا کامنتمو دیدین یک فاتحه برای همسر بنده بخونین حتما مرده گه ننونسنه منو پیدا کنه❗️

دلم نمی‌خواد پول بگیرم ازش اون کیف پول من نیست بعد من پول زیاد نیاز دارم که بتونم خیلی چیز بخرم ولی ...

خودش باید به فکر باشه نمیشه ک تو بگی ب هرحال

ممنون میشم هر جا کامنتمو دیدین یک فاتحه برای همسر بنده بخونین حتما مرده گه ننونسنه منو پیدا کنه❗️