2777
2789

میشه دوست پیدا کرد //

سخته صمیمی شد با کسی 

بعد دانشگاه ک قبولشدی میشه کنارش کلاسی مثل والیبالل هم رفت اخه میگن وقت نمیکنی هر روز تا 7 کلاسی 

پزشکی همدان اوردم اگ کسی میدونه راجع ب شهر همدانم بگ ممنون 

لطفا نطرتونو بگین 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

سعی کن غذاتو تا حد زیادی جدا کنی. حالا میوه یا خوراکی ای خواستین دور هم بخوریم عیب نداره ولی غذارو که یکی کنید نوبت شما که بشه پختش برای چند نفر براتون مشکله.

وسایل شخصی مورد نیاز حتما همراهت باشه

لازم شد قفل هم با خودت ببر

بالشت و تشک و پتو ببر

نه وقت نمیکنی بری کلاس تا یه مدت که عادت کنی

چون هم خونه داری باید کنی هم درس بخونی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

در مورد خوابگاه بگم که خیلی راحت دوست میشی و ممکنه این دوستی تا همیشه پایدار بمونه. الان از  کارشناسی و ارشدم هنوزم با هم اتاقیام همچنان در ارتباطم. با اینکه شهرهاشون خیلی از من دوره اما هر چند روز بهم زنگ می‌زنیم و صحبت میکنیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن غذاتو تا حد زیادی جدا کنی. حالا میوه یا خوراکی ای خواستین دور هم بخوریم عیب نداره ولی غذارو ک ...

خیلی با فانتزی های ذهنی فاصله داره محیطش 

درسته

خیلی با فانتزی های ذهنی فاصله داره محیطش درسته

ببین سختی داره اگر دختر خونه بودی با چالش‌های خانه داری مواجه نشدی سختت خواهد بود. همه جور قشری هم توش هست. هم آدم بد هم خوب. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ببین سختی داره اگر دختر خونه بودی با چالش‌های خانه داری مواجه نشدی سختت خواهد بود. همه جور قشری هم ت ...

با کسی تونستین رفیق بشین

از نظر بهداشتی هم کسی که وسواسه یکم سخته. چون حموم دستشویی مخصوصا حموم اونقدر مرتب نیس