2777
2789
عنوان

مدرسه بزرگسالان

155 بازدید | 5 پست

سلام

من امسال سال دوازدهمم میخام برم مدرسه بزرگسالان چون شنیدم نمره های مستمره رو بالا میبرن از سال دهم و یازدهمم ۵تا تجدیدی دارم میخاستم بدونم این امتحانارو چجوری میتونم قبول شم کمک میکنن؟؟

وای منم مث‌ شما ام ولی فقط سه تا تجدیدی‌ دوازدهم دارم‌ چی کار کنم قبول بشم ای‌ خدا 😭😭😭😭 می کن زیر ۷ افتادی من با مستمر ۲۰ افتادم به خدا 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای منم مث‌ شما ام ولی فقط سه تا تجدیدی‌ دوازدهم دارم‌ چی کار کنم قبول بشم ای‌ خدا 😭😭😭😭 می کن زی ...

شهریور نرفتی امتحان بدی؟رشته ات چیه؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
شهریور نرفتی امتحان بدی؟رشته ات چیه؟

انسانی عزیزم 

قبول نشدم با  نمره ۵ و مستمر ۲۰ افتادم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
انسانی عزیزم قبول نشدم با نمره ۵ و مستمر ۲۰ افتادم

خدا ذلیلشون کنه،حداقل شهریور ماه یک کاری کنند دوازدهمی ها تموم کنند برن دیگه

فقط کاریشون مردم آزاریه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم