2777
2789

فکرم مشغول کرده بگید تایپک قبلیم ببنید 

دیروز پسر دایی اومده ب خونمون من خیلی ازش بدم میاددد ب طوری ک اصن تحویلیش نمیگیرم بعد من خیلی آدم خاکیم ولی اون فک میکنه من از اونام ک حس میکنم من خودم خیلی همچی دونه میدونم 

ولی خب در واقعا چون من ازش بدم میاد این طوریم 

من از دختر داییم متنفرم چون وسایل شخصی من شامپو ام اینا رو پیچونده بود

بعد زندایی آدم مهمون نوازی نیس ..

پسر داییم دیروز اومده بود خونمون داشت بعد داداشم گف بعد کارم با علی (پسر داییم )میریم خونشون psبازی کنیم 

گفت اره خیلی راهت میدن 

بعد پسردایی گف الان منظورت چیه یعنی ما راهش نمیدیم

گفتم بلاخره با ادن سر وضع از سرکار میاد 

گف چی سر وضعی گفتم کار کثیف باشه زهرا راهش میده(دختر داییم )

گفت خیلی حرف بد بود ی ذره فک کن حرف بزن 

گفتم بنظرم حرف بدی نزدم 

بعد برگشت میگ دختر داییم شبیه مامان من 

گفتم مامان صدقه بده گفت تو خیلی خوبی زشتی شبیه عمه هانی 

گفتم نه عزیزم تو خیلی خوبی 

بعد خیلی پروعه میگ رفتی بیو تلگرام نگاه کردم نوشته بودی پرکشیدی نمیدونم چی 

بعد من لینک چنلم گذاشته بودم رفت زده توش میگف تو کلیم پسر بودن 

ک گفتم شاید باورت نشه ولی اصن بهت مربوط نیس

لطفا نگید ازش خوشت میاد یا اون ازتو خوشش میاد 

من ازش متنفرم هم از خودش هم از اون ننه و خواهر عفریته دزدش

وای سر درد گرفتم

یکی میزنی تو دهنش دیگه زر نمیزد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

بنظرم نیاز ب بحث نبود همینکه با رفتارت نشون بدی ازشون متنفری بس 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نباید بهش اونجور میگفتی

مردِ مثلا شخصیتش خورد کردی جلو داداشت 

مادرش مهمون نواز نیست 

پسر بیچاره اش چی کاره اس

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍                   ‌‌‌                                                                                                     به زیرِ خاکسترِ صبر، قلبی ست که می سوزد...🖤

یعنی میاد تو خونمون میرم فرار میکنم خونه مامان بزرگم مامان بزرگم نبود مجبور شدم با این نکبت دهن به د ...

واقعنم نکبته 

منم با پسر دایم مشکل داریم خودمونم نمیدونیم چرا مشکل داریم و هیچ وقتم باهم حرف نزدیم جز سلام و الیک اونم اگه چاقو بزارن زیر گلومون

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بعد برگشت میگ تو اینستا بهت ریکوئس میدم چرا قبول نمیکنی گفتم شاید علاقه ی ندارم

چقد سمج😐

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2801