2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دعا انداخته خونم

400 بازدید | 19 پست

بچه ها خیلی حالم بده اصلا نمیدونم چیکار کنم 😭💔

دیروز که داشتم پشت مبل رو جارو میزدم دیدن یه چیزی چسپید به لولش باز شانس آوردم چون بزرگتر بود نرفت داخل ، خلاصه برداشتم دیدم یه چیز گوله شدست کا با سلفون دورش پیچیده شده کامل ؛ اول ترسیدم باز کنم بعد دیگه دستکش دستم کردم باز کردمش دیدم یه کاغذ بزرگ دعاست اصلا معلوم نبود چی نوشته با چهار تا سوزن و یه گوله پارچه آبی و یه تیکه کوچیک چرم ، انقدر ترسیدم همونطوری موند رو سینک بعد که شوهرم از سرکار اومد بهش گفتم اون بنده خدا هم دیگه نمی‌دونست چی بگه

توی فامیل و خانواده هم فقط مادر شوهرم اهل دعا نوشتن و ایناست خیلی هم افلیطست زنیکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره ناس رو بخون روش و به آب روان بدش باطل میشه عزیزم

فقط خییییلی سوره ناس رو بخون چون هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدانیست

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
2804

عزیزم هیچ وقت تهمت نزن

تو که واقعا با چشمای خودت ندیدی کار مادرشوهرته.

ببین درسته اون اهلش هست ولی دلیل نمیشه حتما کار اون باشه.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
عزیزم هیچ وقت تهمت نزنتو که واقعا با چشمای خودت ندیدی کار مادرشوهرته.ببین درسته اون اهلش هست ولی دلی ...

اره بعضی وقت ها کار ه اونیه که فکرشم نمیکردی 

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم هیچ وقت تهمت نزنتو که واقعا با چشمای خودت ندیدی کار مادرشوهرته.ببین درسته اون اهلش هست ولی دلی ...

آخه خودم و شوهرم دوستای زیادی نداریم که بگیم کار اونا باشه اونطور آدمایی هم نیستن که بخوان زندگی کسی رو خراب کنن ، مادر شوهرم از همون روز اول ازدواج ما هر بلایی سر من آورده تا همین الان هرکاری هم براش میکنم نظرش راجبم عوض نمیشه ظاهرش خیلی عجیبه کلا تو فاز دعا و طلسم نوشتنه ، شوهرمم خودش قبول داره 

به دعا اعتقادی اگر نداشتی باشی بی اثر میشه برات

اعتقاد خیلی ندارم اما بازم میترسم چون از بچگی خیلی توی خونه مادربزرگم پیدا میشد و واقعا جو خانه رو سنگین میکرد 

آخه خودم و شوهرم دوستای زیادی نداریم که بگیم کار اونا باشه اونطور آدمایی هم نیستن که بخوان زندگی کسی ...

نمیدونم واقعا.من تو شرایط شما نیستم،شما بهتر میدونی عزیزم.

ولی بازم محض احتیاط علنا نگو.

فقط دنبال باطل کزدنش باش فعلا تا اینکه بعدا مطمئن بشی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
2809