2777
2789
عنوان

با همسرم فقط هم خونه شدیم

12342 بازدید | 165 پست

فقط 3سال ازدواج کردیم 3 هم نامزد بودیم.

من پر از عشق و هیجانم ... حداقل نیازم هفته ای دو بار هست.

اوایل بهتر بود. 

الان اصلا توجه نمیکنه ... همش میگه امشب ... ولی یا دیر وقت میاد یا سرش ب گوشی گرم‌

واقعا پرخاشگر و ناراحت شدم . دیگه خسته شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا چرا اینجوری شدن خدایا چرا همه چی برعکس شده 

شوهر منم همینه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

باهاش صحبت کن خب

فایده نداره 

فقط میگه باشه حرف می‌زنیم.. باشه درست میکنم 

هر شب همینو میگه عمل نمیکنه 

من جوونم آخه چ گناهی دارم. 

برای عوارض نداشتن رابطه رو فرستادم دیگه قشنگ بهش درباره خود. ارضایی گفتم... بی فایدس

دیگه تو ۳سال نامزدی باید دستت می اومد که آدم گرمی نیست

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

فقط  میدونم توی این مورد تا طرفین خودشون نخوان کسی نمیتونه کاری بکنه . اول باید طرف بپذیره سرد یا گرمه دوم باید برای طرف مقابلش احترام قائل باشه و خواسته ش براش مهم باشه سوم باید پیگیری و اگر لازمه درمان کنه 

مام همینیم اوایل افتضاح بود بعد اعتراضم یمدت درست شد دوباره الان شروع شده من خیلییی افسرده شدم خیلی حس بدیه انگاری زندگی دگ تموم شدس

دلم میخاد هرچی از دهنم درمیاد بش بگم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دیگه تو ۳سال نامزدی باید دستت می اومد که آدم گرمی نیست

شاید الان سرد شده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

خوب دیر بیاد 

دیر شروع کنید 

مام تا بچه ها میخوابن ساعت میشد ۲مام یکم بعدش شروع میکردیم مگه چقدر وقت میبره

الان بچه ها میرن مدرسه ۱۰ میخوابن بعد که مطمئن شدیم خوابن انجام میدیم حالا نه هر روز که  هر وقت شد 

چیزی نیس که وقت خاصی داشته باشه  هر زمان موقعیت شد انجام بدید