2777
2789

بابابزرگم یه زن داشته با ۴ تا بچه

زنش مریض میشه، یه مریضی میگیره که زمین گیر میشه

کسی هم نداشته بیاد بهش برسه

بچه هاش گشنه میمونن، نمیتونه به بچه ها رسیدگی کنه

بابابزرگم میاد مامان بزرگم و از روستا میگیره میاره شهر (مامان بزرگم اون موقع ۱۷ سالش بوده، نمیدونم فازشون چی بوده دادنش به یه مرد با ۴ تا بچه)

خلاصه مامان بزرگم میاد به بچه ها میرسه، به خونه میرسه

دوتا گاو داشتن تو حیاط اونارو میدوشه

غذا درست میکنه، به زن اول بابابزرگم میرسه، داروهاش و میداده حتی می بردتش حموم در این حد یعنی.

خلاصه ۵ سال به اینا رسیدگی میکنه، مامانم و یکی از دایی هام به دنیا میان، این وسط یه دکتر خوب تو تهران پیدا میکنن، زن اول بابابزرگم و میبرن پیش اون، عملش میکنن میارن خونه، طی یکی دوماه حالش کامل خوب میشه

مامان بزرگم میگه یه روز انگار به خودش اومد، پاشد به من گفت تو اینجا چیکار میکنی، چرا تو خونه من میگردی

گیس و گیس کشی راه میوفته،

آقا زن اول دیگه مامان بزرگ من و راه نمیده، اینا هروز دعواشون میشه، مامان بزرگم از بابابزرگم طلاق میگیره

برمیگرده روستا با دوتا بچه، پیش پدر و مادرش زندگی میکنه، ۳ سال بعد زن اول بابابزرگم ایست قلبی میکنه

میمیره، بابابزرگم دوباره میاد مامان بزرگم و میگیره

مامان بزرگم میاد، ۴ تا بچه دیگه به دنیا میاره😐😂

بچه های اون زن هم سر و سامون میده

(هنوز هم باهاشون رفت آمد داریم، من خاله و دایی صداشون میکنم و هیچ فرقی برام ندارن)

الان هم مامان بزرگم هم بابا بزرگم فوت شدن

برای شادی روحشون صلوات بفرستید لطفا🥲♥

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

چه جالب😂🌿

خدا رحمتشون کنه عزیزم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمانه عوض شده دیگه دختر های روستا هم آگاه شدن و حاضر نیستن همسر چندم بشن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)