2777
2789

سلام دوستان

دوست من ی دختر هفت ماهه داره من تازه تونستم ببینمش

دوهفته اومدن خونه ی ما برای کاری موندن

اینکارا رو ازش دیدم

سینه خیز میره. چهار دست و پا میره. کامل میشینه. خودش با شیشه شیر و آب میخوره. دست میگیره به وسایل وایمیسته. از حالت نشسته دراز کش میشه یا از حالت چهار دست و پا میشینه 

قاشق کوچیک داره تقریبا میبره سمت دهانش ی چیزایی میخوره

بابا و مامان رو واضح و هدفمند میگه. به به رو هدفمند میگخ

ددر و بیرون رفتن میشناسهبگی ددر میره سمت در

با صدای زنگ خونه میره سمت در 

پسرم داشت مشق مینوشت  مدادشو برداشت شروع کرد به کشیدن رو کاغذ. 

توپ رو میدونه باید بندازه تو حلقه بسکتبال... نانای میکنه. دست میزنه

حالا پسر من تو این سن زحمت میکشید  ی کم دمر میشد اینه که به نظرم عجیب اومد

همتا اسم خـودمه♥

من تست ای کیو دادم چند بار 

بچگیم خیلی زود شروع کردم حرف زدم و راه رفتم‌

ربط داره به هوش 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 خلیج تا ابد فارس❤️.افتخار است هویت و تمدن و تاریخ پارس

😂😂😂😂 خدا حفظش کنه

بچه ها روز به روز باهوش تر میشن ولی بچه با بچه هم فرق میکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترا کلا زودتر این حرکاتو انجام میدن   به نظر باهوشم میاد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
😂😂😂😂 خدا حفظش کنهبچه ها روز به روز باهوش تر میشن ولی بچه با بچه هم فرق میکنه

من دیدمش خیلی تعجب کردم همه اش حساب میکردم راست میگه هفت ماه اس یا نه اینکه وایمیسته خیلی برام عجیبه البته پسر من کلا تاخیری بود کاراش

همتا اسم خـودمه♥

بچه ۷ ماهه اکثرا می شینن.دمر میشن.بعضی هاشون چهار دست و پا میرن و بابا ماما هم میگن.اما اینکه هدفمند توپ بندازن با قاشق غذا بخورن و نه ندیدم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
بچه ۷ ماهه اکثرا می شینن.دمر میشن.بعضی هاشون چهار دست و پا میرن و بابا ماما هم میگن.اما اینکه هدفمند ...

منم تعجب کردم از کجا میفهمه توپ باید بندازه تو حلقه. پسرم تازه خریده بود از این حلقه های بسکت کوچیک و توپش

همتا اسم خـودمه♥

دختر من 4ماهگی غلت زد 6ماهگی چهاردست و پارفت و نشست یادم نمیاد از کی میگفت مامان اما قبل6ماه بود بعد گریه میگفت مامان

الانم 16ماهشه همه چی میگه دیگه داره جمله یاد میگیره

بعد صاحب همه وسایلارو صدا میزنه یه جوراب رو زمین ببینه میگه مال مثلا عمه فلانیه،این گوشی باباست این شونه مامانه

دخترا خیلی زرنگن پسرا تنبلن ولی نباید مقایسه کرد

اره اینم هست من چون پسرم کلا دیر کاراشو انجام داد یادم نمیاد این کارا عادیه یا نه. الانم همینه ساعت نه شب یادش میاد مشق ننوشته😤

همتا اسم خـودمه♥