2777
2789

یکی دو روز یا همون روز زایمان چ علائمی داشتین ک بعدش دردتون شروع  شد؟

من امشب اسهال شدم .چون قبلا یبوست داشتم . تکرر ادرار دارم . کمر درد . وقتی میخام دسشویی کنم پایین شکمم میگیره. دهانه رحمم ۱ سانت باز بوده. ۳۸ هفته و ۳ روزمه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسهال و دلپیچه شدیدبرو ان اس تی بده

دیشب رفتم گفتن  دوتا انقباض یا همون درد ت نوارم بوده درد داشتم ولی خودم متوجه نمیشدم .  بعد گفت فردا بیا معاینه ببینم تغییر نکرده . و ببینیم دردات هست یا ن اگ بود ک بستری کنن امپول بزنن . منم گفتم باشه ولی شوهرتم نبردتم گفت امروز خستم ی روز  دیگ میبرم . حرکتای بچمم  کم شده بهشم گفتم ولی خب     اگه واقعا مهم بود براش میبرد . البته از حق نگذریم میبره  و میارا ولی بعضی وقتام  بد قولی میکنه.

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دیشب رفتم گفتن دوتا انقباض یا همون درد ت نوارم بوده درد داشتم ولی خودم متوجه نمیشدم . بعد گفت فردا ...

عزیزم من سر همین قضیه بچم بستری شد و ...‌ کلی اتفاق برام افتاد....

فردا صبح حتما برو ان اس تی بده و براش توضیح بده تا زمان زایمان شاید لازم باشه هر روز بری

این همه زحمت کشیدی و تا به اینجا رسوندی باید حواست جمع باشه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
عزیزم من سر همین قضیه بچم بستری شد و ...‌ کلی اتفاق برام افتاد....فردا صبح حتما برو ان اس تی بده و ب ...

بقیه و شوهرم فک میکنن من حساسم. فک میکنن من دل خواه همش میگم  بخدا درکم نمیکنن باید بزور بگم تا ببرن .

چیسد مگه ک؟ زایمانتون چطور بود

بقیه و شوهرم فک میکنن من حساسم. فک میکنن من دل خواه همش میگم بخدا درکم نمیکنن باید بزور بگم تا ببرن ...

اشکال نداره حتما برو تونستی خودت برو بیمارستان

منم اگر اهمیت میدادن که انقباض دارم آمپول ریه برام میزدن و یه ماه زودتر که دنیا اومد نمی رفت  ان ای سی یو و....

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش