2777
2789
عنوان

هیچ🖤

127 بازدید | 2 پست

چه دنیای عجیبیِ!

تا دو سه سال پیش فکرمی کردم روزای خوبی ندارم وباید ازش بگذرم و روزای خوشم بیاد. اما حالا دلم برای همون دوسه سال پیش تنگ شده!

برای دست پخت مامانم حتی پوره سیب زمینی هاش وقتی که میذاشت رو بخاری تا من از کلاس برسم و باهم ناهار بخوریم

برای پرحرفیام که دقیقا از لحظه ای که میرسیدم خونه قبل از در آوردن لباسام شروع میشد تا یه ساعت بعد ناهار... حرفایی که سر و ته نداشت و مامانم آخرش ول میکرد میرفت و میدیدم دارم تنهایی حرف میزنم😐

برای درس خوندم وسط هال و شلوغی

برای مهمونیایی که به بهونه درس نمی رفتم

برای لحظه های پرتنشی که با برادرم داشتم

برای بابام و وقتیایی که باهم فیلم و کارتون میدیدیم

برای چله هایی که برمیداشتم و الان ازشون خبری نیست و از خدا دور شدم

برای ده شبا که همه دور هم جمع میشدیم

برای دخترای همسایه

برای نی نی سایت حتی! لحظه های جالبی که کاربرا ترسیم کردن حتی برای اون ماکارانی سیزده بدر تو دستشویی!

برای روزای بارونی پاییزِ شهرمون و پتویی که میپیچیدم به خودم و میچسبیدم به بخاری....

زندگی همون لحظه ها بوده و من نادیده اش گرفتم به امید روزای بهتر! همون لحظه ها بوده باهمون چالش هاش که فکر میکردم هیچ وقت حل نمیشه و دیگه ته دنیاست....

حالا دورم و تنها و پر از افکار کاش کاش ها...

زندگی را زندگی کنیم باهمه بدی ها و چالش هاش.🍃

✍️پرواز

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

فضا احساسی شده بود تا اینکه به این قسمت رسیدم😂😔👇

حتی برای اون ماکارانی سیزده بدر تو دستشویی!

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

فضا احساسی شده بود تا اینکه به این قسمت رسیدم😂😔👇حتی برای اون ماکارانی سیزده بدر تو دستشویی!

نی نی سایت روزا و لحظه های خوب و صمیمی داشت، الان خیلی فرق کرده!دلم برای اون روزاش تنگ شده☺️

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB