2777
2789

رفته بودیم نوار قلب بچه بگیریم وقتی اومدیم شام کوکو سیب زمینی بود مادر شوهرم درست کرده بود . بعد من  میلم نمیشد در میاد  میگه تو مگه تاحالا خوردی ک  ک میگی میلم نشده(ینی ت خونه بابات نخوردی ) منم نگاش کردم جون بار چندمشون بود این حرفو زدن بمن منم گفتم مگه نخورده ام ک نخورده باشم .  بعد گفت ت بیا بخور . بعدشوهرم میگه این با تخم مرغه منم گفتم میدونم ( شوهرم اینو ک گفت بغضم گرفت .) گفتم میدونم یجور رفتار میکنی انگار تاحالا نخوردم . در میاد میگه شاید مامانت بد درست کرده !  بچها بار چندمشون ک  در میان اینجور میگن یبارم کله پاچه میخوردم  باباس گفت ت خونه بابات میخوردی یا ن . باز یبار دیگه نمیدونم چی میخوردم همینو گفت خیلییی ناراحت شدم . شوهرم چندین بار هی میگه این  غذا اینجوره اونجوره . فک میکنه تاحالا نخوردم .بخاطر اینکه گفته مامانت بد درست کرده ناراحت نشدم . بخاطر اینکه فک من گدا و نخورده بودم تازه اومدم ت خونشون یجی دیدم ناراحت شدم  خیلی دلم از دسا این دنیا و ادماش  گرفته مخصوصا پدر مادرن ک باعث شدن این حرفارو بخورم  .بابا مامانم طلاق گرقتن مامانم مسکل دانی و عصاب داره .

یهو چنان بغض گرفتم ک هرچی صدام زدن نمیتونستم چیزی بگم فقط جونم میلرزید و زبونم لال. یهو چنان گریم گرفتتتتت . خیلی نااحت شدم اونام حرفوشونو عوض کردن گفتن ما منظورمون این بود شاید مزه اون چیزی ک ننت درسس کرده فرق دارع

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید ولی واقعا بی فرهنگن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بخدا چنان اون دنیا عذاب بکشن ک ...

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣