2777
2789
عنوان

میخوام ترک تحصیل کنم

159 بازدید | 11 پست

دلم گرفته حالم بده ارزو دارم یکبار دیگه برگردم به راهنمایی کاش میشد به پارسال برگردم همش استرس دارم همش نگرانم همش میترسم نرسم به چیزی که میخوام الان پایه دهم رشته انسانی هستم فردا تاریخ و ریاضی و معارف و منطق امتحان داریم کتاب هم هنوز بهمون ندادن از گوشی نمیتونم درس بخونم پرینت هم بخوام کتاب رو بگیرم خداتومن قیمتش در میاد واسه فردا استرس دارم الان دارم میلرزم و گریه میکنم دلم پارسال رو میخواد دلم کلاس نهم رو میخواد که اونقدر هرروز صبح شاد به مدرسه میرفتم الان هرروز گریه میکنم تو شهرمون فقط یک مدرسه هست مدرسه دیگه ای نمیتونم برم از اون روز تا حالا چند بار به سرم زد برم پرونده امو بگیرم و ترک تحصیل کنم اصلا مدرسمون دوست ندارم دبیرام خیلی بدن اصلا خوب درس نمیدن فقط استرس و نگرانی به آدم میدن و حال آدم رو خراب میکنن نمیدونم چیکار کنم موندم کارم شده گریه کلاسمون هم به شدت رقابته حالم از جو کلاسمون به هم میخوره که اینقدر افتضاحه حالم خیلی بده توروخدا یکم باهام حرف بزنید 

....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید انقد زود جا بزنی اگه هدفای بزرگ داری باید پتانسیل بالا داشته باشی تازه هنوز اولشی!...

هدفم فرهنگیان دلم میخواد دبیر زبان بشم خیلی دوست دارم زبان انگلیسی رو 

....

تنها تو در این شرایط نیستی ک 

همکلاسی‌ها ت هم این شرایط دارن 

اونام ترک میکنن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به معلما وابسته نباش برو کلیپ از گوگل دانلود کن نگاه کن خیلی از معلمای خوب رایگان گوگل تدریس میکنن

سوالات هم نمیخواد کل کتاب پرینت بگیر هر درسی امتحان داری بزن سوالات دانلود کن بنویس بخون 

نگران نباش چون تازه ورود کردی به دبیرستان این استرس ها هست تو تلاش خودت بکن مطمئنم موفق میشی

من نهمم از الان استرس امتحان نهایی رو دارم کلا از همین اول سال دارن مثل سگ میترسونمون🥲🥲🥲

قدر بدون من ارزو دارم یه بار دیگه به نهم برگردم به خدا حسرت پایه نهم رو میکشم 

....

خب چرا ۴ تا درس باید باهم امتحان بگیرند باهاشون صحبت کنید باهم نگیرند؟ اصلا مگه چقدر تا الان درس دادن؟ 

این حرفا چیه الان دیگه همه حداقل یه دیپلمو دارند ، با برنامه ریزی درست به همه کارات میرسی