2777
2789
عنوان

داداشم پیدا شد بالاخره🥲

266 بازدید | 15 پست

تو تاپیک قبل گفتم سرویس زودتر رفته،داداشم و دوستاش و پیدا نمیکنیم

قرار بود ساعت ۲ بیاد خونه

ساعت ۳ و نیم زنگ زدیم به بابام بره پیداشون کنه

مامان یکی از بچه ها شوهرش خونه نیست، زنگ زده داداشش مغازش و تعطیل کرده رفتن دنبالشون

مامانم فشارش افتاد، زنگ زدم بابام اومد مامانمم برد با خودش، 

نشسته بودم خونه، دیدم خالم اومد (خیلی دلسوزه، بچه هم نداره)، اومد دید من ناراحتم گفت مامانت کجاست؟ گفتم علی نیومده خونه، رفتن دنبالش بگردن

نشست گریه کرد گفت علی خالت بمیره برات

گفتم خاله تو رو خدا منم گریم میگیره چرا این طوری میگی😐

داشتم خالم و جمع میکردم دیدم داداشم اومد، داد زدم کجا بودیییی تا الان؟

گفت پول نداشتیم تاکسی بگیریم پیاده اومدیم

خیس عرق شدهههههه بودا، پیراهنش و انگار شسته بودی

خالم پاشده بغلش کرده😂

زنگ زدم مامانم اینا اومد، مامانم یه چکی زدا بهش😐

امروز چقدر پرماجرا بود خدا

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ایرانیا هستیم در هرشرایطی ازخشونت استفاده میکنیم😂😂😂😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

منکه گفتم تو راه هست

فقط مامانت 😂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

الهی چرا پول نمیدین بهش؟ چند سالشه؟

۱۶ سالشه

مامانم ۵۰ هزار تومن داده بهش صبح، یادش رفته مونده رو اپن

از شانس امروز هم این طوری شد

یعنی شما نمیدونین پسر۱۶/۱۷ساله باید پول تو جیبش باشه؟ داداش من کلاس چهارمه مدرسشم نزدیکه ولی همیشه پ ...

عزیزم چرا نمیدونیم

میگم جا گذاشته از شانس هم امروز این طوری شده

آره گفتیا تو راهنمامانم یه چکی بهش زد گوش من زنگ زد😂

یک سوال شما چند سالتون هست

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چه جالب برای پسر ۱۶ساله سرویس میگیرین

من داداشم ۱۳سالشه خودش میره میاد 

باید سه تا خط عوض کنه تا برسه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠