2777
2789
عنوان

اگر جای خوابم و از همسرم جدا کنم

4656 بازدید | 134 پست

توضیح دادم همسرم زیاد گرم نیست 

و جدیدا سرد شد خیلی بیشتر

تو این مواقع برای اینکه حرص نخورم‌مدام 

اگر جامو جدا کنم خیلییییی راحتم 

دیگه فکر نمیکنم اصلا 

بنظرتون از امشب جامو جدا کنم؟؟ وقتی اون هم من براش اهمیت ندارم

منم اینجور حرص نمیخورم و آروم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا کن.روحو روانتو نجات بده.هرکسم میگه نکن زندگیت خراب میشه فلان...ول کن گوش نده.اگه بخوادت خودش میاد سمتت محبتو گدایی نکن حتی از شوهرت غرور داشته باش

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

اگه با همسرت مشکلی نداری و مشکلش فقط سرد بودنشه ببین حل میشه یا نه 

آدمایی که طبعشون سرده دست خودشون نیس،اون لحظه واقعا حسی ندارن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بگو وقتی بود و نبودت فرق نداره ،جامونم جدا باشه.ببر ش مشاوره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
جدا کن.روحو روانتو نجات بده.هرکسم میگه نکن زندگیت خراب میشه فلان...ول کن گوش نده.اگه بخوادت خودش میا ...

انقد. رو جدا خوابیدن حساسه 

ولی منم ادممم

مثلا کنارم بخابه بوس و بغل همین 

نمیشه که

اگه با همسرت مشکلی نداری و مشکلش فقط سرد بودنشه ببین حل میشه یا نه آدمایی که طبعشون سرده دست خودشون ...

پونصد بار حرف زدم

چرا پس‌تحریک‌میشه

دیشب آماده ی آماده بود کاری نکرد

انقد روانم بهم ریخت 

حتی نخاستتتت

من‌کت‌کاری نمیکردم‌باهاش

اما واقعا موندم مگه میشه

نه جدا میخابم خیلی راحتممممنهدنمیگه اصلا نمیگه

به جای اینکه جات و جدا کنی دنباله مشکل باش حل کن .فقط سرد بودنش هست یا مسئله ای دیگه ای هم هست.با جدا کردن سردی چند برابر میشه