2737
2739

خواصشو از دست نمیده؟ چون دخترم اصلا لبنیات و شیر پاستوریزه نمیخوره ۲۲ماهشه ولی آب هویج رو میخوره!!!

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

شیر پاستوریز کلسیم نداره به نظرم همش اب و نشاسته اس

وااااا

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
2731
2738
والا دوست من عموش گاوداری داشت خودش گفت!!!!گفت به شیر اول اب بعد نشاسته میزنن غلظتش زیاد شه   & ...

اخه اين حرفا چيه ،،خودت امتحان كن ب كه شير نشاسته بزنن بايد وقتي ميجوشونيش سفت بشه يا مثل فرني بشه ،،نميشه 

عزیزم میتونی به جای شیر از دوغ و ماست استفاده کنی ماست چکیده که خیلی واسه بچه ها خوبه

اصلا نمیخوره نه ماست نه دوغ نه پنیر نه شیر  

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
اخه اين حرفا چيه ،،خودت امتحان كن ب كه شير نشاسته بزنن بايد وقتي ميجوشونيش سفت بشه يا مثل فرني بشه ، ...


منم شنیدم عزیزم !حتما زیاد نمیزنن اخه چرا باید عموشو خراب کنه!البته اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم کلا هیچی تو ایران نباید بخوریم حق با شماست

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اصلا نمیخوره نه ماست نه دوغ نه پنیر نه شیر    

اینجوری که خیلی سخت شد ببین عزیزم یه نی هایی هست به نام نی شیر توی بستع بندی هستش با طعم های مختلف توت فرنگی . طالبی و موزو.... بخر نی رو میزاری تو شیر به بچه میدی بچه دختر خالمو با همینا شیر خورش کردم به خاطر اون نی شیرا روزی یه لیتر شیر میخورد

          
اخه اين حرفا چيه ،،خودت امتحان كن ب كه شير نشاسته بزنن بايد وقتي ميجوشونيش سفت بشه يا مثل فرني بشه ، ...


اینم تو نت بود نه مثل اینکه واقعا میزنن  

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم به نقل از ایسنا، بهروز یاراحمدی اظهار کرد: افزودن آب اکسیژنه به شیر باعث کند شدن رشد باکتری‌های شیر شده و ترش شدن آن را به تعویق می‌اندازد، برای همین افرد سودجو از این موضوع برای بالا بردن عمر شیر خام استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: همچنین فرمالین جزء مواد بازدارنده رشد میکروب‌ها است که می‌توان شیر را برای مدت طولانی نگه دارد.

 یاراحمدی از دیگر مواد افزودنی به شیر را نشاسته عنوان کرد و افزود: برای اینکه شیر رقیقی شده به سادگی تشخیص داده نشود، افراد متقلب مقداری نشاسته به شیر اضافه می‌کنند، به نحوی که غلظت آن در حد طبیعی باشد.

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ادامه داد: افزودن نمک به شیر خام نیز به منظور پنهان کردن آب اضافی انجام می‌شود. افزایش محلول نمک بر ماده خشک تأثیر ناچیزی دارد اما نمک باعث کاهش محسوس نقطه انجماد خواهد شد و آب اضافی را می‌پوشاند.

وی با بیان اینکه افزایش شکر به منظور پنهان کردن آب اضافی و افزایش مواد جامد غیرچربی در شیر است، گفت: همچنین افزایش اوره به منظور افزایش مواد جامد غیرچربی در شیر است.

 یاراحمدی خاطرنشان کرد: در پاره‌ای از دامداری‌ها به جای جوش شیرین مقداری کرومات و بی‌کرومات پتاسیم به شیر فاسد و ترش اضافه می‌کنند تا از لخته شدن آن طی فرآیند حرارتی جلوگیری شود.

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه اسید سالسیلیک و اسید بنزوئیک به عنوان نگه دارنده به شیر افزوده می‌شود، افزود: همچنین دترجنت به عنوان خنثی کننده اسیدیته اضافه می‌شود.

وی بیان کرد: با گرفتن بعد جوش، اگر اختلاف اسیدیته قبل و بعد جوش بیشتر از یک درجه دورنیک باشد و اسیدیته بعد جوش بالاتر از اسیدیته قبل جوش باشد، شیر واجد دترجنت است.

یاراحمدی یادآور شد: پودر شیرخشک بدون چربی نیز ممکن است برای افزایش ماده خشک شیر به آن اضافه شده باشد و آب پنیر وزن مخصوص شیر را پایین می‌آورد.

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687