2777
2789
عنوان

امروز یه اتفاق عجیب افتاد

390 بازدید | 32 پست

صبح صورتمو شستم بعد رفتم ابرسانم بزنم دیدم نیست کل میز آرایشم زیر و رو کردم نبود که نبود درحالی که مطمئن بودم دیروز عصر قبل بیرون رفتن زدم و با خودم گفتم اینم دیگه به فس فس افتاده داره تموم میشه و گذاشتم سرجاش

صبح همه جا رو گشتم حتی سطل اشغالو هم دیدم 😐نبود 

بلند گفتم اگه کرم منو برداشتین بیاین بزارین سرجاش تا من کارام میکنم برمیگردم حلال نیس وگرنه میرم دعا میگیرم همتون میندازم بیرون به شوخی گفتم خودمم از حرفم خندم گرفته بود

کارام کردم برگشتم خواستم بالشتای تخت و درست کنم زیر بالش بود اصلا قلبم داشت کنده میشد جیغ زدم به شوهرم زنگ زد براش تعریف کردم میگه حتما خودت گذاشتی ولی من مطمئنم دیروز گذاشتم سرجاش😬

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی برام اتفاق افتاده 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز