2777
2789

من هی پیمونه اضافه میریرم ولی موقع کشیدن خیلی کم میشه 

مثلا امروز نه پیمونه برنج ریختم برا شش نفر فرستادم صحرا که واقعا اندازه پنج نفر بود و برا خودمم نموند 

چیکار کنم؟ 

خورشتمم قورمه سبزی بود نمیدونم اون کم بود یا نه

همسرمم مدام میگه بیشتر درست کن کمه آبرو من میره اونجا 

منم واقعا یه بچه دوساله دارم خیلی اذیت میشیم دوتایی 

بخدا از بیرونم میگیری یک تا یک و خرده ای میشه غذا 

خیلی گرونش کردن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل 9 پیمونه را میدی میبره ؟

پیمونه ات کوچیک نیست؟

شاید چون مرد هستند و تو صحرا کارشون زیاد هست زیاد میکشن که کم میاد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

به کسی برنخوره ولی اخلاق کارگرهای اینجوریه 

ما خونه سازی داشتیم صبحانه ساعت ۱۱ میخوردن روزی که من صبحانه میدادم دستورات میدادن فلان بده خامه نده کره بده عسل کمه مربا به بده هر چی میدادم کم بود اما روزایی که خودشون صبحانه بود ۴ نفر آدم یه حلوا ارده با دو تا نون میخوردن بقیه پول برا خودشون میموند

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

بستگی به پیمونه ات داره . نمیشه گفت تو که میگی ۶ تا واسه ۹ نفر کافی هست یا نه . وقتی میگی کم میاد واسه هر نفر یه پیمانه بریز دو پیمانه هم اضافه در نظر بگیر اگه ته دیگ میزاری

با این لیوانای دسته دار اندازه کن برای هر نفر یک پیمانه

پیمونه شما دسته دار فرانسویه؟ پس من پیمونم کوچیکه 

مال من پیمونه ایه از بازار خریدم برا خودمون خوبه ولی برای اونا واقعا کم میاد