ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سنش ۲۰ سالشه تو این سن فک کنم فقط قصدش همینه واقعا خوبه هستین کمک میگیرم ازتون
بخدا قصدی به غیر این نداره واقعا حیف تو که بخوای حتی بااین همکلام بشی لیاقت تو بیشتر از ایناست حتی پسرایی که زیاد دوست دختر داشتن میرن دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده واسه ازدواج میگردن به خدا دیدم که میگم به عنوان مثال به این پسره وقتی بگی نمیام خونت و قصدت جدیه با بابام صحبت کن ممکنه بیشتر عاشقت بشه و بیاد خواستگاریت
ببین عزیزم پسرا از این حرفها زیاد میزنن بعد که میری خونشون و کارشون که تموم میشه میگن ما بدرد هم نمیخوریم میرن،اینم که فامیله دیگه بدتر!لطفا هیچکاری انجام نده بهش بگو نمیام اگه خیلی منو میخوای بیا عقدم کن
میتونه ولی نه اینکه اینجوری بگه بیا خونمون.هرچیزی راه و رسمی داره.من خودم دوستی داشتم پسرعموش میگفت دوستت دارم رفته بود خونه عموش پسره یه لحظه تو اتاق از فرصت استفاده کرده بود لباش رو بوسیده بود تازه خانواده پسره هم خونه بودن.اخرشم هیچ به هیچ.تازه این مال ۲۰سال پیشه.